Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Merhaba arkadaşlar, direniş hakkında ki düşüncelerinizi merak ediyorum bulunduğunuz şehirlerdeki durumlar nedir ?
0.1
Siyaset olarak algılamayalım lakin C.P partisini savunmasamda yaptıklarında ve yapacaklarında onları destekliyorum hatta Malatya'da yapılan yürüyüşe ocaktan bir kaç arkadaş birlikte katıldık konu vatan olunca sol yada sağ kavramı kalmıyor , bizzat Atatürk ve İnönü'den nefret ederim fakat yaptıkları kötü şeyler 3 ise Türkiye için yaptıkları 9 idir bu denli kimse kurucusuna , merkezine ve kalbine vatanına ayyaş kelimesini kullanamaz o kadar kan döktürmez bu yetkiler ve bu söylemleri kullanmaz.

Sonuç olarak medyadan duyulan kolpa haberlere inanmaksınız , mantık çerçevesinde gerçekleşen bu olayı destekliyorum.

O değil de Türkiye'ye sıçradı bu olay konu 6 ağaç değilde bu sene A.P %20 oy kaybeder diye düşünüyorum.
Churchill Roosevelt ayyaştı ülkeleri tapıyor,, Hitler alkol almazdı herşeyi yasakladı alkolü sigarayı inanılmaz vergi koydu ikisine de ve hitler inanılmaz kömür dağıtan birisiymiş inanmayan araştırsın ve mısır piramitleri kadar dağıtıyoruz diye reklam bile yapmış:D Varsın benim liderlerim ayyaş olsun da sözde dolara tapan müslümanlardan olmadıkları kesin,, Müslümanlığı bunlardan öğrencek halimiz de yok... İranın Türkiyeden iki farkı var: biri alkole konan yasak diğeri de kadına konan yasak...
istanbul beşiktaşdayım daha 5-10 dk önce ıhlamurdere caddesine kadar girdiler. büyük bi tepki vardı aynı şekilde geri çekildiler. hayır anlamıyorum şu anda burda hiç bir insan tkp tgs vb gruplarından değil senin benim arkadaşlarım neden saldırıyorlar anlamıyorum.
https://www.facebook.com/photo.php?v=433502843413536

Arkadaşlar 1. olarak yere düşen, yardıma ihtiyacı olan birisi olursa ne durumda olursanız olun yardıma koşun, kol altından tutarak sürükleyerek en güvenli yere kadar götürüp yardım isteyin.

2. Anti Asit karışımı hazırlayın. Anti-Asit karışımı %50, Su ve %50 Talsit olan bir karışımdır, bir pet şişenin yarısını su ve yarısını talsit ile doldurup lisede yaptıgımız gibi igne ile delin. Eğer bulabilirseniz nalburlardan böcek ilaçlama maskeleri var ancak bunlar beyaz ince maskelerden degil, özellik ile yüzü saran kapsüllü maskelerden isteyin fiyatı ( 35 lira kadar ).

Ve yanınızda kesinlik ile limon alın, ( sirkede olur ).

3. Kesinlik ile ve kesinlikle gaz'a mağruz kaldıgınız anda nefes alışverişini kesin. Ne durumdaysanız cigerlerinizi sıkın ve olay yerinden hızla uzaklaşın, muhtemelen sizi o şekilde gören tıp öğrencileri veya arkadaki kişiler hemen kolunuza girip sizi oradan uzaklaştıracaklar, ve doktor diye bağırdıkları anda tıpcılar gelmeye başlar.

4. Gaz'a mağruz kaldıktan sonra gözünüze limon sürün ( sıkmayın ) yalnızca ikiye ayrılmış limonu sürün ve hemen ardından temiz bir bez ile limonu gözünüzden silin ( sakın elinizi kullanmayın ).

5. Polis tomalar ile ilerleyişe geçtiginde sakın panik yapmayın, sakinlik halinde yavaş adımlar ile 4 bir yanınızı telkin ederek tomalar ile aynı hızda geri gelin, ( merak etmeyin daha sonra geri vites yapacaklar ).

6. Kapalı alanlardan uzak durun, içerisi son derece havasız ve polisler dükkanlara bomba atıyolar.

7. Sakın bir çevik kuvvet ile göz göze uzun süre gelmeyin, şu durumda biber gazlarını atan silahlar yere degil, insanların kafasına doğrudan nişan alınarak yapılmakta mümkün mertebede, binanın kenarlarına saklanın.

8. EN ÖNEMLİLERİNDEN, internet ve telefonlar çekmiyor, jammer getirmişler hiç bir ulaşım şansınız yok en iyi yapacagınız iş, dükkanlardan wireless şifrelerini ögrenip, whatsupp tarzı programlar ile birbirinize iletişime geçmek, eğer buda yoksa bir buluşma noktası belirleyin kendinize.

9. Ne olursa olsun panik yapmayın arkadaşlar en önemlisi bu ve BİR SÜRÜ FOTOĞRAF ÇEKİN. Şu dakikadan sonra medya yok orada, sadece insanlar var gönüllü gazeteciler, yazarlar var.

Dolmabahçede yalnız bırakmayın insanları.
siyasi kısmını bilmem ama polisin tutumu gerçekten hükümetin işini zora sokuyor. polis biraz daha ılımlı olsa bu kadar patlamayabilir herşey. https://www.youtube.com/watch?v=XThjR-7F0io şurda ben bile gerildim. insanın yüzüne jopla vurmak nedir, yazık, günah.
Parti tutmuyorum baştan belirteyim. Burada poliste suçlu, eylemcilerde. Yani eylemini yapacak insan gider meydana, eylemini yapar. Gidipte banka şubelerine yazı yazmaz, esnafın camını indirmez, polise taş atmaz. Gerçi bunları yapan insanlar belli tipler, gerçek eylemciler değil. Onlar yangından ne mal kurtarabilirim çabasında. Ama işte bizim milletimizde, bu tip insanları kollarından tutup meydandan uzaklaştıracağına destek veriyor. Polisler ise zaten ayrı bir havaya moda girmiş. Suçlu olanları dövmelerini isterim ama gidipte masum insanlara bibergazı, joplamalarını doğru bulmuyorum. Üstüne üstlük arkalarında sivil, eli sopalı insanlara birşey yapmadan arkalarından gelmelerine izin vermelerine bile anlamıyorum. Double Orantısız güç kullandıklarına kesinlikle katılıyorum. Bu tür orantısız gücü pkk açılım yaparken kullansalarmış. Niye kullanmamışlar onuda anlamıyorum. Bu yüzden en iyisi her zaman tepkini sandıkta koymaktır diye düşünüyorum, bu benim yorumum.

Bu konu Some_one tarafından düzenlendi(2013-06-03 13:09, 10 yıl önce)
Izleyiniz !
Son bir haftada Türkiye'de çekilen görüntüler eşliğinde, "Merhaba Türkiye hükümeti. Biz Anonymous'uz. Günlerdir başlarındaki tiranlar hükümetine karşı barış içinde ayaklanan Türkiye'deki kardeşlerimizin maruz kaldıkları saldırılarını dehşet içinde izliyoruz" ifadeleriyle başlayan videoda Anonymous, "Türk hükümetine ait her türlü internet ve iletişim varlığına saldıracağını" ilan ediyor.

Videoda, "Siz, onlara karşı işlediğiniz suçlarla ilgili bilgiyi bastırmak için sosyal medyayı ve halkınızın diğer iletişim kanallarını sansürlediniz. Şimdi Anonymous da sizi kapatacak ve kendi halkınız size iktidar uyarısı yapacak" deniliyor.
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/23422919.asp
https://www.youtube.com/watch?v=kdQYDR1GxJ8

Denizlide 20 bin kişiydik iki gündür toplanılıyor. Dün beşiktaşda u-sde de üyeliği bulunan biri vinç ele geçirip tomaya sürmüş asfdas
polis de suçlu eylemciler de suçlu diyen marjinaller yok mu bitirdi beni ya ahahah, süper devam. akşam yine beşiktaştayız
Neophyte
26.6001
Açıkçası yorum yapmak yerine bir anıma kısaca değinerek düşüncelerimi belli etmek istiyorum. Binlerce öğrenciydik cuma gece yarısı. Zararsız şekilde yürüyüşe geçtik ama polis ekipleri dağılmamız konusunda uyarıda bulundu. Baş edilemez bir kalabalık olduğu için de jandarmadan yardım istenmiş. Tam bu sırada görevli bir asker (yarbaymış) yanımıza geldi ve dağılmamız konusunda o da konuşmaya başladı. Yarbay konuşurken bir anda polis ekipleri TOMA ve panzerlerle üzerimize gelmeye başladı ve polisin attığı biber gazı kapsülü tam yarbayın başına isabet etti.
Her akşam üniversitenin bulunduğu bölgede binlerce öğrenci desteğe devam ediyoruz ve polis ekiplerinin görünemediği cumartesi ve pazar akşamlarını sorunsuz bir şekilde geride bıraktık. Şu bir kaç gün, bugüne kadar olan düşüncelerimde yanılmadığımın göstergesi oldu benim için..
Benim Tek Anladıgım Şu Hep AKP'nin Kötü Yönlerini Eleştirmek / Peki Hiç İyi Yönlerine Destek Verildimi ?
crany iyi yönlerini yazarmısın biz de bilelim ? yapılması gerekenleri yapmak mı iyi yön ? teknoloji ilerliyor hastanaedekı helıkopter sayısı 2 iken 5 cıkıyor onunla övünüyor e saten olmazsa ayıp bi ton yer sattı bi tane yapmadı neyse sen iyi dediğin kısımları yaz biz okuruz belkide ben bılmıyorumdur olabilir.
Polis yanlısı değilim sadece mantıklı düşünüyorum.Bakınız yürüyen ,eylem yapan 20000 kişi varsayalım bunlardan sadece yüzde onu çeşitli örgütlere ve terorist gruplara üye kişilermidir ?Tabiki evet ,

Şu an bölgede kaç polis var 5000 bunların hepsi görevini benimsemiş kurallar dahilindemi çalışıyor?Hayır.

Sonuç olarak yaralanan kişiler olacaktır.Yurt dışına baktığınızda bu gibi eylemlerde polisle çatışınca günde 100 üzeri ölü oluyor.Demekki bizim polisimiz kötü değil ama içlerinde eğitimsiz kültürsüz ve psikolojik sorunları olan çok ve olmalıdırda .Benimde babam dengesiz mesela aileden cıkmış 7 24 küfür eder.Ben edermiyim hayır.

Bu işin sonu iyi değil bu şekilde devam ederse ülke bir anda geriye gidecek bunu iç savaş olarak iyice büyüdüğünü düşünürseniz.Hisse senetleri ,iç borçda acayip bir uçurum oluşacak bunun faturası devlete yani bize patlıyacak ,bu olayların yarasını kapatmak için 10 belki 20 sene daha afedersiniz it gibi çalışarak vergi vereceğiz.

Dananın kuyruğu koptu artık bu isyan devam edecek ve 1 hafta içinde durdurulmazsa büyük bir kaosa sürükleneceğiz.Bu yapılanlar 30 sene önce olsaydı askeri darbe kaçınılmaz olurdu.Şimdi duruma müdahele edecek bir askeriyede olmadığı için kim ne yapacağını bilmiyor.Başbakan esad gibi ,geri adım atmıyor.Cumhurbaşkanı sessiz.Polis direniyor ,asker bekliyor .Diktatorluk işte böyle başlıyor .Şu an ölüm sayısı 3 5 yada 20 olabilir.Ama ilerleyen günlerde işin cılkı cıkacak ölümler artacak.Sol örgüt ve terorist gruplar eylemler yaparak tekrar halkı polis ve askerle karsı karsıyaya getirecek.

Düşünün bir tikko vs militanısınız ,kanser veya ölümcül bir hastalığınız var canlı bomba olacaksınız işte ülkeyi karıstırmak için mükemmel zemin gidip eylemcilerin yanında durup polisin etten barikatına bombayı patlatıyorsunuz.30 polis ölüyor ,polis ölünce türk halkı ile polis direk karsı karsıyaya geliyor geçmiş olsun.ÜLKE BÖYLELİKLE GERİLİYOR:



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.