Merhaba arkadaşlar hayırlı günler dilerim geçmiş bayramınızı kutlarım bir motor alacağımda sizden bu motorla ilgili düşüncelerinizi istiyorum bana yardımcı olurmusunuz.
Linke tıkladıktan sonra aşağıya indirin sayfayı biraz.


https://www.arora.com.tr/?/motorsiklet/ar-100-16a-kartal
ben aralıkta hyosung gt250r alıyom sende al güzel hoş ve küçük durmaz altında başlamak için muhteşem bir motor :) 5-6 gözden çıkar ben kayseriliyim dersen 4-5 gözden çıkar :D
fiyatları yok mu bunların?
1 ile 3 arasında deyişiyor
zel4ever1 : ben aralıkta hyosung gt250r alıyom sende al güzel hoş ve küçük durmaz altında başlamak için muhteşem bir motor :) 5-6 gözden çıkar ben kayseriliyim dersen 4-5 gözden çıkar :D

O bahsettiğin motor ağır, zaptedebilecekmisin? Başlangıç olarak diyorsun birde... Alacaksan honda cbr125'lik al, hem hafif hemde max. 130 falan yapıyor. İhtiyacını karşılar yani ve bunla rahat bir şekilde de pişersin.. Ama yok çok iyi pişmeden ''ben zaten çok iyim, 130 bana vız gelir'' dersen; Aprilia Rs125 al. Bayisiylede konuştum 4 zamanlıları seneye Türkiye'de olcak. Tabi o motoru aldığında sağ kalırmısın bilinmez. Malum hiçbir 125'lik motor 190 yapamıyor.
yok ben reyzing'e başlangıç olarak onu düşündüm :) yoksa arklarda vardı gayet raat bi sorun yok :) ondan sonrada hondaya geçerim 600 lük kafamda böle bide yok öle onu alırsan ölürsün mölürsün gen böle söle yalan :) adam akıllı kullandıktan sonra bir sorun olmuyor tabi emniyeti unutmamak gerek :)
yıllardır motor kullanıyorum bence altında parcalaıcak bı motor alma
Sen her ne kadar hata yapmasanda, karşında ki insan yapıyor. Türkiye'de daha doğrusu Dünya'da motora saygı yok, nerden biliyorsun dersen şahsen öz abim bir motorluyu altına aldı. Çok şükür adamda ufak sıyrıklar vardıda ucuz yırttı. Yani yok dikkatli kullandıktan sonra birşey olmaz diyenler yalan söylüyor. Ayrıca başlangıçta Honda alırsan senin için daha iyi olur, az problem çıkartır ve 2. el piyasasıda gayet iyi. 600'lük için 1.5 sene falan beklersin. Ayrıca reyzing sınıfı olarakta, yeni başlıyorsan herkes gibi 125'likten başla. Malum 250'lilik kullandıysan bilirsin, azıcık pedalı çevirdin mi uçmamak elde değil. Gerçi zamanla alışırsında, 125'lik her zaman daha iyi başlangıç olarak.

Not: Şu 2 video'ya bakarsan anlarsın ne demek istediğimi..

https://www.youtube.com/watch?v=LAHIpEdF9cg&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=SMWrMIIRu2w&feature=related

Yoksa banane, senin hayatın keyfini yaşa |-)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.