Merhaba arkadaşlar,

Bugün gördüm ve büyük bir üzüntü kapladı içimi. U-S forumlarında hiç sevmediğim ama bi o kadarda yorumlarını beğendiğim Kell ne yazık ki banlanmış :/. Kell'in banlı hesabının açılması ve tekrar aramıza dönmesi için siz değerli arkadaşlarımdan destek talep ediyorum.

#kelliçindiren

Sevgiler
Acı kaybımız büyük, Kurtarlar Vadisinde Çakırın öldüğü sahneyi yaşadım bir an.

#kelliçindiren
Kayıt tarihini gördüm ve üzüldüm. Olayın bizim başlıkta olması daha da üzdü.
#kelliçindiren
Kayıt tarihi eski olan üyelerin ultima strike forumlarında küfürbazlık yapma hakkı var mı ? @Sayın StizzRLX
Merhabalar,

Konuyla ilgili aslında hiç bir şekilde açıklama zorunluluğum yok. Madem böyle bir yola başvurdunuz bende bu vesileyle merak eden olursa diye bi genel açıklamamı buradan yapayım. Platformumuzda daha önceden de örnekleri olduğu gibi hiç kimsenin forum kuralları dışına çıkmaya yetkisi yoktur. Kurallarımız açıkça ortadadır ve bende bu kurallar çerçevesinde "Admincilik" oynuyorum. Kimse kimseye hakaret etme veya küfür etme hakkını kendinde bulmasın. Platformda mesaj yazıyorum, post atıyorum diye kimseye taviz verecek değiliz.

StizzRLX : Kayıt tarihini gördüm ve üzüldüm. Olayın bizim başlıkta olması daha da üzdü.
#kelliçindiren

Ayrıca sizin başlığınızın altında olmasının sebebi, sizin konunuzun dışına çıkıldığı ve konuyu gereksiz polemiklerle tartışılan konu üzerinden kitlemek istemediğim için mesajları silmemden dolayı arkadaşın şahsıma ve platforma olan küfürleri doğrultusunda oluşmuştur. Tartışmayı kesmek için tek tek mesajları silmek yerine konuyu doğrudan kilitleme hakkımda vardı.

Umarım açıklama her iki taraf içinde yeterlidir.

Saygılarımla
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.