Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Arkadaşlar hepinize merhaba.
Uzun Süredir U-S'deyim ve sadece forumu takip ediyor konulara yorumlar yapmıyorum v.s.

Gelelim Konumuza :)

Arkadaşlar ben yaklaşık 6-7 ay önce çok tuhaf bir şey yaşadım.

Evde Uykumda iken birden ufak bir sese yarım uyanır gibi oldum ve tekrar rüyama devam edince rüyada olduğumu anladım.

Bu Gerçekten mükemmel ötesi birşey.
İstediğiniz herşeyi yapmak mümkün..

Sizede hiç oldumu merak edip konu açtım :)

Biraz Nette araştırdım ve Bu doğruymuş ve yapan bir çok insan varmış. Teknikleri ile tabi.

Lucid Dreams Diye adlandırılıyor.

Bir sürü teknik öğrendim ve bunları uygulamaya başlıcam :)

Örneğin Uyumadan 2 saat sonraya saatinizi kurun diyorlar ve saat çaldığında saatin alarmını kapatıp tekrar uykuya devam ettiğinizde rüyada oldugunuzu anlıyabiliyorsunuz belli bir oran şans ile.

Derdimi anlatabildeysem ne mutlu :D
Bu işte profesyonel oldum ben mete ne zaman rüyamı kontrol edebilsem altımda son model araba oluyor ama rüyamda nedense hiç mantık olmuyor bazen kendimi gökyüzünden aşağı bırakıyorum aradan 2 saniye geçiyor bir kızın yatağında uyanı veriyorum falan. Yaşanabilesi güzel ve huzurlu şeylerden birtanesi ama fazla kaptırmamak lazım.. :)
Ama bak işte mantık kurulamıyor rüyada ardıl ama şöyle bir teknik ile sağlanabiliyor.

Mesela gördüğün rüyaları günlük gibi yazarsan bir deftere ve onları sürekli okursan benzer şeyleri rünyanda görünce rüya oldugunun farkına varıp istediğini yapabilirsin.

Çok güzel birşey aslında :D
Şimdi aklıma birşey geldi mesela günlük yaşantıda ufacık bir kelimeyi veya olayı anlık kafaya taktığında o gün o olayı hiç düşünmezsin ama rüyanda o olayla ilgili rüya görürsün, bilmem anlatabildim mi? :D
bu tür şeylerle çok uğraştığım için banada oluyor şans eseri arada. ama artık çoğu zaman rüyadayken rüyada olduğumun farkına varıyorum hatta istediğimde uyandırabiliyorum kendimi. astral seyahatlede uğraşmıştım bir süre. çok kaptırmadıkça güzel şeyler. tabi astral biraz daha tehlikeli ve zor.
Rüyada Uçmak Çok Zevkli mesela bu gece denicem saati kurup :D

Eğer olursa güzel olur (:
bende cok hayalprest bi adamım bende arada ruyamda istedigim seyleri yapabiliorum birde bende %60 civarinda soyle bişe yapıorum.
saati kuruyorum mesela 6.10'da kalkmam gerek ruyamda saate bakıyorum saat 6.04 mesela kalkıorum saate bir bakıorum saat 6.06 6.07 gibi :)
nerden baksan 5 6 defa basıma geldi bunu kontrol edebilsek ohh ne guzel olur :)
aynen fakat uzun süreli olmuyor :( çoğu rüyam öyle oluyor rüyada olduğumun farkindayim yapiorum istedigim seyleri sacma sapan fakat çok kisa süre sonra uyaniverioyurm:)
Alarm kurmadan uyanan insanların rüyalarını kontrol edebilme yeteneği diğer insanlara göre %99 daha fazlaymış diye okumuştum. 09:10 a alarm kurduğunda 09:10 veya yakınlarında kalkıyorsan rüyanı aslında kontrol ediyorsun ve uyanıyorsun ama haberin yok.
Kronos : Alarm kurmadan uyanan insanların rüyalarını kontrol edebilme yeteneği diğer insanlara göre %99 daha fazlaymış diye okumuştum. 09:10 a alarm kurduğunda 09:10 veya yakınlarında kalkıyorsan rüyanı aslında kontrol ediyorsun ve uyanıyorsun ama haberin yok.


Bu bana hep oluyor istisnasız S:
Tymaron :
Kronos : Alarm kurmadan uyanan insanların rüyalarını kontrol edebilme yeteneği diğer insanlara göre %99 daha fazlaymış diye okumuştum. 09:10 a alarm kurduğunda 09:10 veya yakınlarında kalkıyorsan rüyanı aslında kontrol ediyorsun ve uyanıyorsun ama haberin yok.


Bu bana hep oluyor istisnasız S:

Aynen yatmadan önce 8 gibi kalkmaliyim diyorum 8 e 10-20 kala kesinlikle kalkiyorum
Keşke rüya görebilsem :?
Odanızı Havalandırıp (10 dakika pencereyi açın) O şekilde sırt üstü rahatça uykuya dalmadan rüyada olduğumu fark edebilirim diye 3 kere tekrarlarsak zihnimize yerleşebiliyor :)

Saçma gibi gelebilir ama gerçekten oluyor bazen.
Lucid Rüyalar Aslında Tehlikelidir Arkadaşlar, Çok Yoğun Bir Şekilde Yapıldığında, Ruhsal Dengeyi Bozarlar. Beyin Gerçek İle Rüya Yapısını Ayıramaz Duruma Gelir. Ve Sürekli Uyuma İsteği Yaşanır. Çok Nadir Yaşanan Bir Hastalıktır. Ama Lucid Rüya Kavramını Tam Bilmiyorsanız Lütfen Çok Dikkatli Olunuz Bir Heves Üzerine 2 Kelime Yazı Okuyarak Kendinizi Rüyalarda Kontrol Etmeye Çalışmayın.

Bir Saate Alarm Kurup O saate Az Bir Zaman Kala Uyanmanın Lucid Rüya İle Hiç Bir Alakası Yoktur.

Vücud Saati Dediğimiz Kavram Siz Uyurkende Çalışır. Ve Kendinizi Uyanmaya Programladığınız İçin Uyanırsınız !

Önemli Olan Düzgün Düşünüp Beyninizi Programlayabilmektir.

Lucid Rüya Çok Farklı Yapıdır. Lucid Rüya Tamamen Bilinçaltı Dünyanızdır. Herangi Bir Şekilde Gerçek Dünyanızla Alakası Yoktur.


Eğer Lucid Rüya Gördüğünüze İnanıyorsanız, Rüyanızda Aynaya Bakmayı Deneyin. Bulabilirseniz :) Eğer Aynada Yansımanız Varsa Yaşadığınız Deneyim Lucid Rüya Değil. Lucid Rüya Düşüncesiyle Uyudunuz için Beyninizin Size Oynadığı Ufak Bir Oyundur.





Eğer Meraklıysanız : https://www.gnoxis.com/ Bu Siteden Rüyalardan Lucid Rüyayı ve Gerçek İçin Astral Seyahati Biraz Okuyun.

Bu konu Requiem115 tarafından düzenlendi(2010-11-23 00:24, 13 yıl önce)
Bence ardıl abinin ve metehanın başına gelen şey vücut saat'i dediğimiz olay vücut bir süre alıştımı bırakamıyorsunuz buna örnek her sabah kalkılan okula bazen alarmdan önce kalkmak gibi.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.