Siz hiç esrar içmediniz herhalde :)
İster inanın ister inanmayın,

Son 6 aydır Rüyalarımın %80 ini kontrol ediyorum.

Mesela daha dün gece Quake Enemy Territory oyunun içindeydim, istediğim tarafa gidiyorum, istediğim şekilde zıplayıp geziyorum istediğim gibi öldürüyorum.

Ondan önceki gün Kız arkadaşımın otobüsü kaza yaptı ve kaza anında kamera gibi gördüm kazayı sonra (rüya içinde rüya yani - bu 2. kez oluyor) uyandım. direkt aradım kaza yapmışlar ben ölüyorum dedi kapattı.

Sonra kalktım geziniyorum caddelerde polis ekibi aramak için. İstediğim noktalara gidiyorum istediğim cümleleri kuruyorum.

Ardından uyandım bir iki damla göz yaşı ve direkt aradım, aşkım iyi misin sen yaa dedi ilk dediğim cümle oyşh yaşıyormuş oldu. Güldü :D

Daha bir çok rüyamı bu şekilde anlatabilirim.

Ama şöyle bi durum var rüyadaki kurguyu kendim yaratamıyorum ama dilediğim gibi oynuyorum. Kurguyu yarattığım 2 rüyam daha oldu ama oda şu şekildeydi. Beynimin yarattığı kurguda oynadım ardından yeni kurgu yarattım. Yeni bir şehir dünya vs.

Onun haricinde rüyada mutlu iyi bir kurguysa mutlu olarak kalkarsınız. kötüyse gözyaşları çıkmış şekilde de uyanabilirsiniz.

Garip ama gerçek..
firehellsly : Siz hiç esrar içmediniz herhalde :)

Bence içmemeliyiz.
Anlattıklarınız "Başlangıç" filmine benziyor = ).Ben ne zaman kendimi rüya görmeye odaklasam hiçbirşey göremiyorum xD.
başlanğıç film'i evet :) bende yaşadım mete lavaboya kalkıyorum geliyorum rüyanın bilinç altına girip uyuyorum rüyam devam ediyor istediğimi görebiliyorum uyumadan önce düşün görüyorsun :D
Novice
-0.500001
Bana oldugunda hic uyanmadan oluyor ama yarı uyanık oluyorum bana gore uykudan uyanıp hayal kurma gibi bisey bu alakası varmı bilmyom ama bnde o uyku saati denen sey muthis bi sekilde calısıyor yani 6.10 da kalkcam diyim en fazla 5 dk oynama oluyor ama o ruya olayı harbiden cok zevkli bidaha oldugunda aynaya bakıcam mesela gecen ruyamda bi geometri sorusu gordum muthis bi sekilde kurgulanmıstı kalktıgımdada yapmaya calısıyodum soruyu
ben bu gün saat 6 gibi rüya görüyodum dövüşüyodum adniden korktuğum bişi gördüm ve kontral etmeye başladımçok süper di rüya kabusa dönüşmeye başladı ve hemen kendimi uyandırdım sonra saate baktım saat altı çok şaşırmıştım not: son zamanlarda astral seyehat yapmaya çalışı yodum bu olanların astral seyahat yapmaya çalışdım için olabilirmi 2 haftadır deniyom bu 2 haftada 2 kez rüyamı kont ral ettim


bunları istemsiz yaptım bu kez bilerek yapcam
Uğraşmamanızı tavsiye ederim. Zamanında astral denemelerim oldu fakat psikolojiyi bozabiliyor. Bunu yapmak iyi bir şey mi ? beynimizi daha fonksiyonlu olarak mı kullanıyoruz hissi verdirtiyor bilmiyorum benim açımdan güzel değildi eğer çok kaptırırsanız ruhen dengeniz bozulabilir uyku düzeni olsun, düşünceleriniz olsun bir çok problem ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Onun için tavsiyem olarak uzun süreli bir deneyim olarak uygulamanızı önermiyorum.

NOT: Burada 3 yılın hortlaması var çok fena bir konuyu bulmuşsun arkadaşım hortlatmak için 8)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.