şu dedeyle beni ve 2 kişiyi daha tanıştır da bi okey döneriz milletin rüyalarına dadanıp ...
Astral seyahat zaten bu anlattığın şey sadece bilinç altında yapılanı yani astral seyahat ise ruhun ıle gerçek dünyada dolasmak yani bu anlattığın bilinç altında yaptıgın astra lseyhat ben sık sık yaparım.. iyi gelir.. paylaşım için saol.
Bu aksam bende cok fazla ruya gordum ve hepsınde de ruyada oldugumun farkındaydım. Kısaca bır tanesını anlatım hemen, Ingılızceden vıze oluyorduk ve ben kagıdı bos bır sekılde verdım hoca falanda nıye bos verdın senın ıngılızcen cok ıyıydı dedı. Bende onemlı degıl nasıl olsa bır kez daha olucaz bu yazılı bos yere dedım. Cunku ruyada oldugumun farkındaydım o sırada.
rüyada oldugunun farkına varıp ve de rüyanı yönetebilen biri olup ,; rüyadaki hâlini yöneterek asıl dünyadaki kendinle konusmaya çalışmak mümkün müdür ? umarım anlatabilmişimdir .
19 yaşına geldik şu nur yüzlü ak sakallı dede bi bizim rüyamıza hala teşrif etmedi nedense. Artık gelsede çık lan rüyamdan diyip kovucam. Sen yıllardır ne ara ne de sor, sonra kalk gel benim rüyama gir olurmu öyle şey. Basarım poposuna tekmeyi bir daha görmim seni benim rüya alemimde der kovarım.
Beni hep ziyaret ediyor :D
Ben Yatar Yatmaz Zıbarıyorum . Dede Mede Gelmıyo Ztn Gelsede Def Etmeyı Isterım :D



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.