Bugun okulda sınav vardı. Bende 4-5 gün öncesinden soruları hocanın bilgisayarından usbye aktarıp evde calıstım. Calıstıgım kucuk kagıtlarıda sınavda güvencem olsun diye guzel bi yere koydum. Sınava giren bi hoca bu kagıdı gordu ve devam etmemi soyledi. Herneyse sınav bitti ve bu durumu sınavı olan dersin hocasına soyledi ve buyuk ihtimal dilekce yazılıp disiplin kuruluna verilecek. Bu durum canımı cok sıktı. Bildigim kadarıyla ilk kopya denemesinde okuldan kınama geliyor ama soru calma olayı biraz daha buyuk bi suc. Sizce nasıl bir ceza bekler beni ?
Kınama doğru yanıt..
umarım oyle olur. Zaten ders hocasıylada gorustum bana fazla kızgın degil, olur boyle seyler dedi biraz olumlu yaklastı ama disiplin hocası da umarım o kadar anlayıslı olur.
Abovv burak yanlıs anlama ama sen b... yemissin be biraderim.Askın hoca feci yapar seni.Yasir erdem i tanıyondur cocugu yerden yere dövüyordu :) Ayrıca ders calısmadın :S Bol bol dısarda gezdin icki ictin.Biraz dürüst olalım lütfen...

-1 !
birader ? ya sen bir her yerde konusma = )
Yok yahu sadece kopya çektin sen soruları fln bilmiyorsun ki nerden bilesin :D
dedim ya soruları caldım = )

Ve hoca o kagıtlara baktıysa anlamıstır zaten caldıgımı. Nedeni ise okulda yapılacak bir gösteride teknik ekipteyim ve hocanın bilgisayarında calısma yapıyoruz sınıftayken. Hoca bana veriyor.
1-Kınama
2-Uzaklaştırma 2 gün
3-Uzaklaştırma 5 gün
4-Okul değiştirme

Ben böyle biliyorum ve ilk üçünde deneyimim var :)
Ben öle yaptımda hoca beni kovalamıştı:)
Demin okuldan ayrılan bir arkadasla gorustum. Soruları calmak, kavga etmektende agır bir suc ve bizim bir arkadas kavgadan dolayı okuldan atıldı. Dikkatli ol gibisinden bisiler dedi, moralim gercekten "0"a indi. Bizim disiplinci zaten okuldaki en sert kişilerden birisi. Gerci bgne kadar odasına hiç girmedim, 1 kere girdim o da okul kırtasiyesini şikayet amacıyla. Acaba ne olcak cok merak ediyorum. Gerci sanırsam, o hocanın karsısında konusmamda etkili olur gibime geliyor.


off cnmm cok sıkıldı...

Bu konu own.curtis tarafından düzenlendi(2008-05-12 20:29, 15 yıl önce)
Yok Yaa İlköğretimsen Atılmassın :).. Lisedeysen Yandın Malesef :(
Lise 2 :D lise 4 e gitmesi gerekirken lise 2 =)
Okul yönetiminin insafiyetine kalmış alacağın ceza , isterlerse bir kınama ile olayı kapatabilecekleri gibi daha önceden uyarı tarzı şeyler aldıysan daha büyük yaptırımlar uyguluyabilirler.
ulan anlamadığım lisede okuyan bi adam soruları çalıyor 1 hafta evvel çalıyor. ve ne bok varsa gidiyor bide yanına soruları sokuyor. biz üniversitede 4 saat 2 tane soruyu çözüyoruz. çözüm olarak 22 sayfa çözüm veriyoruz. ama gel görki kopya çekersekte adam gibi edebiyle çekiyoruz. ki üniversitede kopya çektinmi 6 ay uzaklaştırma alma ihtimalin %99,9. Yani koskoca adamsın bari oturup ezberleyeydin zaten lisede ki sorular 20 dakkalık sınavlar. 10 işlem yapıosun bitio sınav wallaha yazık billaha yazık
Genede Üzülme Sen Ya Uzaklaştırma Ya Kınama Yada Uyarı Alırsın :)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.