İnsanların hata yapması suç mu ?
İnsanların hata yapması suç değil ama karadeniz olunca bir ilginç oluyor doğrusu :D Havasındanmıdır suyundanmıdır nedir :)
Some_one : İnsanların hata yapması suç mu ?
moruk sohbet geyik bölümüne açılmış maksat eğlenmek
Novice
-0.500001
Insanların Hatasıyla Dalga Gecmek Bi Eglence Bicimi Deildir:no
@marlock senin bir akrabanda olabilirdi ? hoşuna gidermiydi böyle olması eğer gerçekten muhabbet gerekirse alın buyurun aşşadakine göre yorum yapın

birgün bi adamin cişi gelmiş direğe işiyormu bir eli direkteymiş adam çişini ederken ayagını sallıyormus baska bir adamda heralde çarpılıyormuş sanmış gitmiş işiyen adama kürekle vurmuş işiyen adam ölmüş
Some_one : İnsanların hata yapması suç mu ?

Suç diyen mi oldu ?
İnsan bir hata yapıyor,siz o hata ile dalga geçiyorsunuz ? Makara maksat...Aynısını sana yapsalar hoşuna gidermiydi ? Ona göre ilerle.
Vallaha bazı şeyleri çok büyütüyorsunuz.Gülün geçin.Üstünde durmaya gerekmez bi muhabbet.Afedersinizde adamın yaptığıda acınıcak gibi birşey değil.Fotokopiyle,fotoğraf arasındaki farkı bilmiyorsa Amerika'da ne işin var be abi.Orada çok kazıklanır bu adam.
Novice
-0.500001
tedbunndy : Vallaha bazı şeyleri çok büyütüyorsunuz.Gülün geçin.Üstünde durmaya gerekmez bi muhabbet.Afedersinizde adamın yaptığıda acınıcak gibi birşey değil.Fotokopiyle,fotoğraf arasındaki farkı bilmiyorsa Amerika'da ne işin var be abi.Orada çok kazıklanır bu adam.

Dogru Gulup Gecelim Ama Adama Deil Adamın Cahilligini Veren Devlete Millete..
Zaten birkere bu fotolar vize işleminde kullanılamaz.Birincisi fontun beyaz olması gerekli.İkincisi arka plandan çekilen resimde font kayık duruyor.Böyle bir fotonun verilmesi durumunda değil size vize vermek konsolosluğa bile sokmazlar :D
Herşeyi devlete,milette yüklemeyin.Devlet sana okuma hakkını sunmuş,bunu zorunlu kılmış.Yani sana zorla 8. sınıfa kadar okuyucaksın kardeşim diyor.Ama insanın bazı şeyleri öğrenmesi içinde kendi bişeyleri çabalaması lazım.Herşeyi devletten beklemiyelim
Novice
-0.500001
Devlet e Bulmadıımız Cok Nadir durumlarda Suc Millet tedir..
@tedbunndy

Güzel demiştin ama son postunu görene kadar.Herşeyi devletten bekleyeceksin kardeşim.Biz onları temsilcimiz olarak seçtik ve onlar bize hizmet etmek zorundalar.Şu zamanda köyde okul var mı yok muyu, okul varsa öğretmen var mı yok muyu, öğretmen varsa yolu var mı yok muyu konuşuyorsak söylenecek fazla birşey yok.

Şimdi bunu çok iyi dinleyin.Askerde sağını solunu bilmeyen insanlar bile var.Adam ömründe köyünden çıkmamış dağda koyun otlatıyor ve bildiği hiçbirşey yok.Bu devletin suçu.Doğuya baktığınızda eğitim seviyesi yerlerde geziyor.Başa gelenler işte kömür, odun dağıttı oyları aldı.Onların akıllanmasını istemiyorlar isteseler böyle kolay seçim kazanamazlar.
Öfff geyik yapalım diye bir resim koyduk , olayı devlete , vatana , millete mal ettiniz. Ne adamlarsınız xD



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.