https://www.extremoyun.com/oyunoyna.asp?Gid=2517&CId=3

Aslında pek benzemiyor ama bir türlü geçemedim :) Bulduğum itemler : Bir kağıt parçası , 2 tane altın anahtar , 1 bıçak , 1 çivi , 1 kablo. Bu itemleri çantama aldım ve şu anda hiç birşey yapamıyorum. Ayrıca dikkat edin oda tuzak dolu bişeye tıklayıp ölebilirsiniz. bir gelişme kaydederseniz bildirin :)

Şuanda bulunduğum son durum
:
https://img528.imageshack.us/img528/3580/adsznw5.jpg

Ayrıca iyicene tepeye tıklayınca bir el bombası görebiliyorsunuz. O el bombasını yerdeki anatarla bodrumu açtıgında kafamızda patlıyor. Ben düşünüyorumki o bombanın pimini tutan ipi kesmem lzm ama bir türlü beceremedim. Bodrumu açınca ölüyorsun.
Ben Anahtar Ve Kagıdı Bulabildim Sadece. Zaten Odada 3-4 Tane El Bombası Var. Delik Pencerenin Ordaki Duvarın Alt Köşesinde 1şey VAr oda Tuzak. Teleskopta Tuzak. Manasını Çevirdigin boruda Tuzak. Hala Bakıyorumda Yapamadım :S Ve Bıçagı Havalandırmanın Ordaki Nesne Birde Yeşil Kabloya Tıklıyorum Almıyor. Nasıl Alcaz Yahu :S?
Bıçağı , borunun hemen yanına tıklayarak bulduğumuz vida ucu ile düşürüyoruz. Vidaya tıklayıp bıçağa tıklayınca atıyor ve 2 side çantamıza uçuyor. O soldan gelen yeşil kabloyu ise bıçakla alıyoruz. (bıçağa tıklamaya gerek yok) Hava boşluğunda bir anahtar var. Kablo ve vida ucu yanımızdaysa alıyoruz. Ayrıca teleskopun kilidini hala daha açamadım bir açsam dışarıya göz atıcam neresinde tuzak var teleskopun ? Kapının deliğnide tuzak var bide el bombası felan :)
Teleskopun üStüne Bakarsan Orda da El Bombası Var :) Ve Kasanı Üstünde de :)
Silindi
Banned
0
Abi ben ne bıçak buldum ne vida :D bi anahtarım bi kağıdım var yardım edin.
bulduğumuz kağıdın üstünde 1 numarası var kandan bide en üstte lamba var onun yanında kağıt var
Silindi
Members
0
Varda alamıyoruz ki.
EeT yA Tıklıom Almıo Bu Arada Katilin Tip Süper :D:D
ben bi boruyu açtım geberdim :D


şimdide kapıdan baktım geberdim :D
Silindi
Novice
0
Tamamdır Xantier'in anlattığı yere kadar geldik :)
ya xantier ben o bıcaga tıklıorum tıklıorum almıo sonra teller gıbnı seylerın arasında bısı var onuda almıo sınır oldum ya
Silindi
Novice
0
rexos boru var onun altında vida var onla al bıcagı.Sonrasini xantier anlatmış bak.

Simdi pencerin sol altında bi kucuk yer bulduk 2. aldıgımız anahtarı oraya goturduk bi sey acildi 2 numrasını verdi bize.sonra bisi yapamadık.
Ben bu oyunu çözemedim. Takılıp kaldım aynı yerde.
biçağı nasıl alıyoruz?
Michaell : rexos boru var onun altında vida var onla al bıcagı.Sonrasini xantier anlatmış bak.

Simdi pencerin sol altında bi kucuk yer bulduk 2. aldıgımız anahtarı oraya goturduk bi sey acildi 2 numrasını verdi bize.sonra bisi yapamadık.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.