Bence Sadece Zico değil Aziz Yıldırımın da bence gitmesi gerek bu ikisi giderse fener yavas yavas iyileşir (: Ama Şampiyon Olamaz :p :D
Silindi
Banned
0
Zico giderse ne şampiyonsun nede şampiyonlar ligindesin.

Ziconun oynattığı topu Capello'da gelse daha fazlasını oynatamaz takım takır takır top oynuyor.Son vuruşlarda sıkıntı var bir maçta 10 tane gol pozisyonu demek en az 3 4 gol demek.İşte atamıyoruz ama Kezman halledecek bu sorununu.
Silindi
Banned
0
Ne Zico'su ne Aziz Yıldırım'ı. Galatasaray bu sezon açık ara şampiyon. Fanatik Beşiktaşlı olarak açık ve net söylüyorum.

Fenerbahçe'de Kezman yerine Carew alınacak söylentileri var. Bu Fenerbahçe için çok iyi olur.
Capello'da gelse daha fazlasını yapamaz diyorsun ama Capello bence yapar.En azından kezman ı oynatmaz daha fazla gol atar.Fb - Ankaragücü Maçını izlediniz mi bilmiyorum ama ben izledim maçı izlerken ciddi anlamda çk güldüm.En saf topcu bile o pozisyonları öyle kaçırmaz.Kaleciyle karsı karsıyasın ayagının ucuyla yavasca dokunup kaleciye veriyorsun topu, kaleci hiç zorlanmıyor bile.Hadi köşelere atsan kaleci ucsa yada auta gitse neyse ama Komik ya :) (izlemediysenizde o maçı izleyin derim (: )
Hiç bir zaman bu kadar emin konuşmamak lazım. Daha ligin başı. Kezman son vuruşları yapamıyor mlsf. İnter macındada farklı bir skorla donebilirdik ama artık bizdemi şans yok yoksa topa büyü mü yapılmış kavrayamadım.
Silindi
Journeyman
1.3
İzledim de Kezmanın nasıl yetenekli bir topcu olduğu ortada düzelicektir.Zico işini bilir.Geçen sene Deived için yapılanlar bu sene Kezman için yapılıyor.Deivedi kim kurtardı ? Zico ! O zaman problem yok.Kezmanda düzelecektir.
Umarım :D:p neyse size iyi geceler,iyi sohbetler (:
Ben bi 20 dk içinde yatıyom beyler isze iyi geceler olnlarca test çzödüm
şimdi yatıyorum...
Silindi
Expert
0
Sizede iyi geceler.
locked üyesi avatar
:kork
Silindi üyesi avatar
Silindi
Members
0
Ne oldu lan nie korktun :D
locked üyesi avatar
bilmiom abi korkasım geldi :D
Umarım dediğin gibi olur vede daha fazla puan kaybetmeden olur.

Hedene Bursa'nın neresinden?
Kanuns üyesi avatar
asdasd slm
locked üyesi avatar
okeye 1.2.3. aranıyo xP

edit: koca kafaları izleyin :D:D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.