Daha Fazlaydıda Silindi Galiba.Bir Ara Topicin Sayısı Azaltılmıştı.
Kimleri gitti, o gidenlerin yerine "yenileri" geldi.:)

Ama hala ayakta.:)
Forum istatistiklerinde mesaj sayısı olarak erişilmesi belki de imkansız bir rakama ulaşmışız gerçekten. Ama izleme sayısında da en son baktığım ilk sıradaydık ama çok gerilerde kalmışız =)

Hatırlıyorumda; l0cked 'la, mack 'le, miqr0p 'la ne muhabbetlerimiz olmuştu. Açılıştan beri hep burdaydılar. Saolsunlar onlarda =)

ve izleme sayısında 2. olduğumuz zaman öyle bir şevk gelmişti ki sürekli sayfayı yeniliyordum, tıklıyordum izleme sayısı artsın diye :)

Ne günlerdi...

Ama o sene sınıfta kalmıştım 2 sene geçti üzerinden şimdi bu kadar zaman ayıramıyorum. USGC 'ye uzun zamandır da uğramamıştım ama gerçekten gururlandım :)
Silindi
Novice
0
İyi geceler.
İyi geceler.
Master
59.2997
Good night, night birds.. :p
Herkeze slm :) kimse yoqmu ya?
Buxiun üyesi avatar
SELAM GECE KUŞLARI :D
Herkese iyi akşamlar. Bu nedir ya kimse açmıyor. Bütün kuşlar öldü mü yoksa?
Master
59.2997
Yabani dişi kuşların peşine takıldılar başta özgür olmak üzere :p

Herkeze iyi geceler erken olucak ama kaçıyorum sabah 6 da kalkıyorum :no:ters
Silindi
Master
59.2997
fistandantilus : Herkese iyi akşamlar. Bu nedir ya kimse açmıyor. Bütün kuşlar öldü mü yoksa?

Gece kusu Gel Msn Burası Sarmıyor Yha :) Ama Uykum Var Emre Msndeyse Bı Muhabbet Cevırelım Hadı Varsa Gelmek Istıyen Pm Ile Msn Verılır :) Guzel Muhabbet Oluyor
ben sıkılıyorum gelim isterseniz pm at msni (:
Silindi
Journeyman
0
Usta Pm Yolladımda Arkadaslar Cıktı Haberın Olsun Yarın Falan Yaparız Hafta Sonları Sabahlıyoruz... Sıkıldıgında Yaparız Muhabbet Zvklı Oluyor
Merhaba kuşlar, oturumu açtım.
Silindi
Expert
5.3
Ohh be :D

Hadi bu gece Kuşları yeniden diriltiyoruz.

Bune be ölmüş bu kuşlar kaç gündür tık yok :D bu gece geyiğin dibine vuralım bakayım :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.