Hadi hadii kabul et komplo fln degil.Hakkında ki dedikodulara inanmıyordum yavaş yavaş inanmaya başladım :p.Adın çıkmış 9'a inmez ki 8'e.
Silindi
Apprentice
7
Sorma ya :D 8 demişken iboyu da anıyoruz :D

Yani bilemiyorum :huh;
https://www.ultima-strike.com/forum/sohbet-geyik/sercan-michaell-evrimini-q30085

Adamların gözünüde korkutmuşsun nasıl tırsıyorlar işallah kızmaz diye :D.

Neyse iyi geceler herkeze.
Master
59.2997
@Michaell

Ahaha bu süperdi bak :alkis
Silindi
Master
59.2997
Neyse şimdi garip garip tipler damlar buraya :D bnim uykum var sabah 5 den beri ayaktayım sınav vardı falan.Yarın gece 3 e kadar geyik yaparız.hadi kuşlarım iyi geceler :asik2
iyi geceler kuşlarım. Yorucu bir coding takvimi ardından sanırım bugün uykuyu hakettik eren ben ve david. gagaladım sizler yanaklarınızdan.
Silindi
Expert
5.3
Michaell : Sorma ya :D 8 demişken iboyu da anıyoruz :D
SerCAN senin canını alırım Ser olarak kalırsın :D:D
boosterx :
Yani bilemiyorum :huh;
https://www.ultima-strike.com/forum/sohbet-geyik/sercan-michaell-evrimini-q30085

Adamların gözünüde korkutmuşsun nasıl tırsıyorlar işallah kızmaz diye :D.

Neyse iyi geceler herkeze.

David kitledi zaten başlığı. Ne güzel espriler yapacaktım ben. Bu arada herkese iyi geceler.

Return of the Furkan
Silindi
Journeyman
1.3
İyi geceler insanlar.

İnsanlar kelimesini kullandığım için Sercan sen üzerine alınma sakın :D
Abi biraz erken olmadı mı? Herkese iyi geceler. Bu akşam gelinde muhabbet yapalım biraz. Ben ders çalışmamı bitireyim. Gelcem.
Benim yarım saatim var bilgisayarı kapatmak için :D ben bu güzel sohbete katılamayacağım..!
Silindi
Journeyman
2.8
:D buguluk bole olsun hadi :D

İyi geceler kuşlarım mucka alayınıza :)
Ben ders çalışıyorum. 1-2 saat sonra gelirim. Sercan ben gelene kadar fazla pot kırmada arkandan yaptıklarını düzeltmekle uğraşmayalım.
Silindi
Journeyman
1.3
Ok abi saol.
Herkese iyi geceler.Bugün gece kuşu olup sabahlıyacaktım ama benim moralim birazcık bozuk.Siz benim yerimede sohbet edin.Kalın sağlıcakla..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.