Ah sercan ah hayatın dolandırıcılık ya..
Bakınız profillere.
Michaell
sercan0073

Bakalım ne benzerlik kuracaksınız. Siz türetin ben size daha kanıtları vercem.

Dedektif olmalıydım.
Şimdi şahsın Michaell olarak kullandıgı nickin ardında gerçek adının Sercan oldugunu biliyoruz... İkinci account'ta sercan olarak acıldıgına göre buradan yola cıkabiliriz... Onun dısında Bakınız Michaell 'de 2 L var.. Sercan0073 tede 2 00 var.. Bu bir tesadüfmü? bizce hayır..

Bence sanıgın kullandıgı ilk accountta gey olduguna dair ciddi bilgiler var.. aldıgı ikinci accountdada Neran'ın avatarını kıskandıını görüyoruz.. Bu durumda neran'a asılma durumundan dolayı ikinci accountu kullanan kişide gey.. Yani bu bizim sercan..

( Son kanıt en büyük kanıttı.. ) Ip'ye bakmaya lüzum bile yok.. Söz şimdi sizde..
Bu en güzel tespitti. :) Başarılarından dolayı Flame'i tebrik ederim vede yanıma çırak olarak alırım.
Saolasın Patron Patron ron ron ron xD öyle bi reklam vardı galiba xD Sercan görüomusun paşam geylik başa bela 150 metreden tanıolar adamı xD
Silindi
Journeyman
0
Puha Dun Neler Olmus Sercandan Ses Yok Hadi Gece Kusları Kaldıgı Yerden Devam Etsın Zuha Sercan Ne ettin Sen Yha
Zuhaha komedi ya :kikirik.Ayıp ayıp kınıyorum :p
Silindi
Apprentice
7
Sercan Artık Su Konu Kapanana Kadar Yorum Yapmaz Herhalde Baksana Abi Adamdan Ses Cıkmıyor.... Afferım nan Furkan Helal Olsun FBI Ajanı Gıbı Adam Mubarek Suna Bak...
Silindi
Apprentice
7
Sercan'dan her şey beklenir :p
Silindi
Apprentice
7
Sercandan Acıkcası Herseyı Bekelrdım Ama Bu Kadarınıda Inan Beklemezdım....
Master
59.2997
Herkeze iyi geceler sabah 7 de okul var :no
Slothere : Herkeze iyi geceler sabah 7 de okul var :no

Aynen İYi geceler
Buxiun üyesi avatar
Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız bakalım ?
qweasd üyesi avatar
gece kuşları https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/kosarken-takilmak-q29709#bottom burdaki soruna bi çözüm bulabilce yiğit varmı ya lütfen bi bakıverın
Buxiun üyesi avatar
HA HA bravo valla :alkis

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.