37 Paris , France 183.20 518 0 Ah sercan ah hayatın dolandırıcılık ya..
37 Paris , France 183.20 518 0 Şimdi şahsın Michaell olarak kullandıgı nickin ardında gerçek adının Sercan oldugunu biliyoruz... İkinci account'ta sercan olarak acıldıgına göre buradan yola cıkabiliriz... Onun dısında Bakınız Michaell 'de 2 L var.. Sercan0073 tede 2 00 var.. Bu bir tesadüfmü? bizce hayır..
Bence sanıgın kullandıgı ilk accountta gey olduguna dair ciddi bilgiler var.. aldıgı ikinci accountdada Neran'ın avatarını kıskandıını görüyoruz.. Bu durumda neran'a asılma durumundan dolayı ikinci accountu kullanan kişide gey.. Yani bu bizim sercan..
( Son kanıt en büyük kanıttı.. ) Ip'ye bakmaya lüzum bile yok.. Söz şimdi sizde..
37 Paris , France 183.20 518 0 Saolasın Patron Patron ron ron ron xD öyle bi reklam vardı galiba xD Sercan görüomusun paşam geylik başa bela 150 metreden tanıolar adamı xD
Puha Dun Neler Olmus Sercandan Ses Yok Hadi Gece Kusları Kaldıgı Yerden Devam Etsın Zuha Sercan Ne ettin Sen Yha
Zuhaha komedi ya :kikirik.Ayıp ayıp kınıyorum :p
Sercan Artık Su Konu Kapanana Kadar Yorum Yapmaz Herhalde Baksana Abi Adamdan Ses Cıkmıyor.... Afferım nan Furkan Helal Olsun FBI Ajanı Gıbı Adam Mubarek Suna Bak...
Sercan'dan her şey beklenir :p
Sercandan Acıkcası Herseyı Bekelrdım Ama Bu Kadarınıda Inan Beklemezdım....
Herkeze iyi geceler sabah 7 de okul var :no
Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız bakalım ?