Arkadaşlar ben uzun süredir bu siteyi takip ediyorumda bu kuşlar ne ayak ya ben anlamadım siz kendinize ne demek istiyosunuz ki kuş falan garip garip muhabbetler donuyo burda ne oluyo yani ? ne sanoyosunuz kendinizi ?
Silindi
Members
0
İyi geceler fistanıcım.
|DarKhaTe| üyesi avatar
sercan0073 : Arkadaşlar ben uzun süredir bu siteyi takip ediyorumda bu kuşlar ne ayak ya ben anlamadım siz kendinize ne demek istiyosunuz ki kuş falan garip garip muhabbetler donuyo burda ne oluyo yani ? ne sanoyosunuz kendinizi ?

Şakamısın ?
Ne şakası ya bişi soruyoruz nie adam gibi konusmuyonuz ki gidin msnden konusun garip garip muhabbetler yapıyonuz burda.
sercan0073 : Arkadaşlar ben uzun süredir bu siteyi takip ediyorumda bu kuşlar ne ayak ya ben anlamadım siz kendinize ne demek istiyosunuz ki kuş falan garip garip muhabbetler donuyo burda ne oluyo yani ? ne sanoyosunuz kendinizi ?
Bizim kuşlar bedenlerden büyük. Ondan böyle diyoruz. :):alkis:alkis
nası bedenleren büüük?
Adept
4.3
Bu başlığın neden sadece gece aktif olduğunu açıklıyor değil mi, sercan? Çok ayıp şeyler yapıyoruz biz burda gece gece.
Evet garip garip işler var bu topicde farkettim.NEran sende mod olmadan once bole deildin sonradan bole oldun ayıp ya.
Madem Seni Rahatsız ediyo başlık açmıcaksın bakmıcaksın içinde ne var diye U-s u uzun zamandır Takip ediyosan kuş un anlamını öğrenmişsindir
Silindi
Expert
1.7
Lol :D
Ya neden terslionuz ki beni yha ben nptım size sdc sorkduk burda
|DarKhaTe| üyesi avatar
Kameralar Nerde ??:no
ne kamerası ne dion kafan mı guzel
sercan0073 : ne sanoyosunuz kendinizi ?

Bu Lafına gıcık oldum terslemek değildi amacım :yes İyi geceler Cümleten Sabah Okul Malum
Kamera şakası mı bu diyor arkadaş.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.