@Ali3n Bende eskiden derdim. Salla kaşarları napcam filan diye. Sonradan bir kızdan kazık yiyince bir daha öyle ayrım yapmıyorum pek. Sonucunda kız senle cıktıktan sonra illaki huyları değişecek biraz. En azından sana nasıl davranacağı. Bimem anlatabildim mi? Emre bu arada kız Tunalı'da oturuyormuş Zengin kenti mi lan orası?
Silindi
Journeyman
1.3
Namuslusunu ne yapacaksınız. Maksat yanınızda kız olsun. He amacınız evlenmekse tamam da lisede tanışıpta evleneni görmedim. :)

@fistandantilus
Hmm tunalı iyi mekandır cok canlıdır,kızlar fln havalar sıcak oldugunda cıvıl cıvıl :D.Ordaki evlerin fiyatlarını bilmiyorum genellikle cafe bar v.s v.s olur.

Tunalıda sokagın ortasında dur arkandan kimse kornaya basmaz millet karı kız kesio genellikle :kikirik
belli mi olur bu arada ibrahim sen sakarya hangi kampüstesin
Lisede tanışıpta evlenen kişiler var da onlarda böyle nasıl desem. Adamlar eğlenmek amaçlı çıkmıyorlar yani. Kızlardan evlenmek dışında pek talepleri yok.
Silindi
Journeyman
1.3
Demek istediğim ayarlamak istediğiniz kız ile evlenmeyi düşünmüyorsanız namuslu olup olmaması bence pek önemli değil.

Ali3n : belli mi olur bu arada ibrahim sen sakarya hangi kampüstesin
Ne Sakarya'sı? İstanbul'dayım ben :D
aman boşverin
pardon mack miqropla karıştı kafa uçtuda biraz
Kızlar kızlar gelemmiieeyy yanagızdan öpemmiieeyy siz anayızın koynundeeyy ben sogukdan ölemmiieeyy.|-)
boosterx :
@fistandantilus
Hmm tunalı iyi mekandır cok canlıdır,kızlar fln havalar sıcak oldugunda cıvıl cıvıl :D.Ordaki evlerin fiyatlarını bilmiyorum genellikle cafe bar v.s v.s olur.

Tunalıda sokagın ortasında dur arkandan kimse kornaya basmaz millet karı kız kesio genellikle :kikirik

Bir ara Tunalı'ya gidelim o zaman. xPxP Havalarda çok soğudu. Bende hala palto yok.
neyse beyler ben kaçar by
@fistandantilus
1. sırada Bahçeli 7 favori mekanım xP
2. sırada Tunalı :ters
İyi geceler tatlı rüyalar.
@Ali3n
İyi geceler rüyanda namuslu kız gör :p
(sabah oldu diyeni vururum :kufurbaz)
Sabah oldu demiyeceğim ama now it is morning. Wuhahhaahah (Ne güldüm ama)
:O_o

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.