Master
59.2997
Ali3n : Facebooka üye oldum kızlara bakacam

Sana tek bir smileyle cevap veriyorum ;

Adept
4.3
Facebook'u rahat bırak bare, Yonja falan daha uygun sana :p
fistandantilus : Müslüman olman erkek olmaman anlamına gelmiyor ki.

hayır bi kere tamam mı ben kötü kötü yerlere girmem öle sadece kızlara baktım dedim belki ayalarım

Gökberkcim sanada xP

Nerancım valla yonjadada vardı kullanıcım netlogdada vardıda kendime göre bulamadım bide facebookta deneyim dedim
Adept
4.3
Sen zor beğeniyorsun sanırım :ters
Facebook'unda .oku çıktı zaten. Yonja'da adrese göre araman için özel üye olman gerekiyor sanırım. Onuda sallayın zaten.
valla öle oluo galiba nerancım yani okullar başladı hala bi kız bulamadım nereye kaçtılar anlamadımki

Facebookta bişey yokki aynı portallar sadece değiştirmiş adam parayı kırdı ama
@Ali3n Ben üniversitede bulamamışım. Daha neye yanayım!!! Fen lisesi mezunuyum. Orda zaten yoktu. Tüm umutlarımız üniversiteydi. Burdada yok mlsf.
hizuhahaha ben düz lisedeyim hemde tugba ekincinin çıktığı düz liseden ama yok işte düşün
Oda senin kabiliyetsizliğin o zaman ne diyeyim!!!
yok ya kızların %60 kaşar bide biz öğlenciyiz sabahçılarda güzeller varda işte sanş
%60'ı kaşar olan bir yerden kız bulamıyorsan git at kendini. Eğer kendine o kadar güvenin yoksa baştan dandiiklerle çık. Ortam filan yaparsın milletle tanışırsın. Ondan sonra güzellerle çıkarsın.
Siz daha yatmadınız mı :kufurbaz
Hadi ii geceler |-).

Ardıl beni çekiştirip durma |-).
Emre arkandan bir laflar ediyorki sorma. Kavgada söylenmez o laflar. Ben etme diyorum salla Emre'den mi korkacağm diyor. (Bende gaza getireyim biraz.)
fistan ben namuslu kız arıom bide çevre var okulda kızlar falan filan arkadaşlarda abi yok işte sabahçı olsam süper olacakta
locked üyesi avatar
BU SOHBET NEREYE GİDİYOR ! :kork

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.