Artık kafayı sıyırmak üzereyim yardımcı olun. Örnek vermem gerekirse başkasnın charla aynı yerden aynı anda koşmaya başladığımızda ondan daha hızlı koşup, 2-3 saniye sonra takılmaya başlıyorum öne geçtiğim fark kapanmakla kalmıyor takılma bitmiyor ve fark yiyorum... Adam takip edemiyor, kaçamıyorum.. Sizce neden olabilir ?
Şuan netimde problem yok ultimayı birkaç kez silip tekrar yükledip sorun yüzünden ve pc min özelliklerini aşağıda belirtiyorum..

AMD Athlon 64 3700+ , 1 gb. ram, 256 fx5500 ekran kartı, 160 gb. hard disk...
Yanlış anlamayın her türlü problem olabilir diye tüm özellikleri yazdım, çünkü artık çözüm istiyorum..
SaygıLar...
Aynı sorun arkadşındada varmı?
hyr onda yok o uçup gidiyor ben iki ileri bi geri mehteran takımı...
Silindi
Members
0
Uonun hangi versionunu kullanıyorsun ? Ml veya aos ise ve hala o sorun varsa format atmalısın.
aos sanırım ama gm bana serverda anti speed prog. mın olduğunu ve bnm makinemin özellikleri yüzünden çok hızlı koştuğunu programında speed giibi algılayıp beni durdurdugunu söyledi.. Olabilir mi? Peki çözüm nasıl bulacağım?
Silindi
Members
0
Hiç olduğunu görmedim.Ama olamaz da diyemem.

Yerinde olsam bi format atarım.Üstüne de bi Moundains legency kurarım bide patch yaparım sorun olmaz.Yani öyle sanıyorum :)
burakcan : aos sanırım ama gm bana serverda anti speed prog. mın olduğunu ve bnm makinemin özellikleri yüzünden çok hızlı koştuğunu programında speed giibi algılayıp beni durdurdugunu söyledi.. Olabilir mi? Peki çözüm nasıl bulacağım?

Ahaha ne alaka pc hızıyla ya amd 6000 2gb ram pc ilede oynadım uo yu ve hiç bi zaman diger oyunculardan daha hızlı koşmadım.Staff sallamış :kikirik
Silindi
Apprentice
7
@boosterx
Olamayacak birşey değil.Sunucuda ki speed sensörünü yazan arkadaş kendi pcsine göre yazar.Cift çekirdek bilgisayarlarda ve hızlı internet bağlantısı olan bilgisayarlarda daha sağlıklı oynandığı da doğrudur.Bunun üzerine arkadaş speed sensörüne takılıyor olabilir.
Hmm aslında hem mantıklı hemde saçma.Speed programı pc deki islemleride hızlandırıyor.Ama normal süresine bir şey yapamıyor.Mesela sag click şeyleri kolay acılır ama ordan bir secenege tıkldıgımızda normaldaki hızıyla orantılı olarak acılır.:ters
aynı sorun bendede var ya yardım edebilcek kimse yokmu?
client versiyonundan farkediyo olabilir 2-3x clientlerle 4-5x client arasında baya bir fark var 4 yada 5x clientlerde oyun hızlandırılmış biraz.
arkadaslar bu olayin iki aciklamasi olabilir

1- Makina ve baglanti hizindan dolayi Sunucu-Istemci(client) arasindaki baglantiyi Sunucunun anlik olarak karsilayamamasi [Link Yetersizliği]

2-Sunucunun sphereda yapması gereken walkbuffer ayarını orjinalde tutması rc serisinde bu olay yaşanıyor

PS: Speed engelleyici sistem yuzunden takilma ihtimalin yok uoda kosma hizi sabittir

Bu sorun baska sunuculardada oluyor mu ?
wandal : arkadaslar bu olayin iki aciklamasi olabilir

1- Makina ve baglanti hizindan dolayi Sunucu-Istemci(client) arasindaki baglantiyi Sunucunun anlik olarak karsilayamamasi [Link Yetersizliği]

2-Sunucunun sphereda yapması gereken walkbuffer ayarını orjinalde tutması rc serisinde bu olay yaşanıyor

PS: Speed engelleyici sistem yuzunden takilma ihtimalin yok uoda kosma hizi sabittir

Bu sorun baska sunuculardada oluyor mu ?

dostum tum serverlarda oluyo bu sorun ve 2x 3x 4x 5x hepsini denedim hepsinde aynı format attım uo yeniden yukledım gene aynı duzelmıyor acaba benim internetimlemi ilgili :(

Bu konu qweasd tarafından düzenlendi(2007-11-27 04:47, 16 yıl önce)
keşke sende pcne daha onceden speed yüklemeseydin şimdi format atmak zorunda kalıcaktın bende bundan 5 sene once yukledim oyle oldu we pc cok yawasladı bi format attıktan sonra düzelir ama kaçtane sabit diske ayırdıysan onların hepsine format at ;)
verminand35 : keşke sende pcne daha onceden speed yüklemeseydin şimdi format atmak zorunda kalıcaktın bende bundan 5 sene once yukledim oyle oldu we pc cok yawasladı bi format attıktan sonra düzelir ama kaçtane sabit diske ayırdıysan onların hepsine format at ;)

ne alaka ben speed fln yuklemedim ayrıca yuklesen bile ztn çalışmaz hicbi serverda ve okadar basit bisi olsa dediğin gibi format atınca duzelırdı ben formatta attım ama hala bozuk, ayrıca speed kullananlara gıcık olurum bundan 2-3 sene once kullanan ezıkler vardı ama suanda mumkun diil ztn önlemını alıyo server acanlar...



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.