Yoq yasadece 4 kişiyiz :(
Az Cs Yapam Geliom :D
Beyler Yayını Durdum İnşallahyarın aksam daha coq kişi Olur oyle devam Ederiz..
Yaw ben knight oynamamaktan ölcem canım cok oynamak istiyor ama makinede yok ko offf ne yapacam bennn.. :(
eyç ti ti pi :// nayt onlayn . kom

:D

Daha sonra eklenen mesaj 5 dakika

Ya Cronos Bence WMP 'den Yayin Yapsan Daha Iyi Olur..

Her Microsoft Kullanicisi Dinleyebilir.. Mesela Bende Winamp Yok, Yani Kullanmiyorum. Onun Icin Gusel Radyonu Dinliyemiyorum... Ama Benim Icin Bisiler Calarsan Sevinirim ((:

Bu konu Publisher tarafından düzenlendi(2006-08-07 02:11, 18 yıl önce)
HeadBanger : Yaw ben knight oynamamaktan ölcem canım cok oynamak istiyor ama makinede yok ko offf ne yapacam bennn.. :(

ko boktan bi oyun yavvv.oynayıpta ne yapcan o oyunu.
25 Temmuz 'dan Bugune 3795 Izlenme ve 514 Mesajla Hiz Kesmeden Devam Ediyoruz... Simdiye Kadar USGC 'ye Gelene, Gidene, Kalana, Yazana Tesekkurler... Umarim Bundan Sonra Daha Kalabalik Bir Kitle Ile Sohbete Devam Edicez...
Abi ben her gün sabahlıyomda muhappete baştan girmedik ondan geç oldu biraz ama güç olmaz inş :) arada 2 3 yorumda biz katarız.
Gec Yok Serseri :D Simdi Bile Gelen Olursa Eyv. Deriz... Selam Verene Cevabimiz Her Zaman Vardir...
hehe herkeze iyi geceler valla..macroya bıraktım bi bakıyım dedim
Head Bu Arada Ben Format Attim Makineye Sonra Uo Yoktu 3 Gun Kivrandim Bulmak Icin. Sonra Dedim Bu Uo 'yu Oynamasam ve Biraktim... Sende Dayan 3 Gun Sonra Birakirsin K.O 'yu...

Daha sonra eklenen mesaj 2 dakika

Abi Kurtulun Su Uo 'dan K.O 'dan... Ciddiyim. Bircok Sey Degisiyor Hayatinizda. Soylenenleri Bende Birakmadan Hep Abarti Diyordum, Sacmalik Diyordum Ama Simdi Gercekleri Anladim...

Bu konu Publisher tarafından düzenlendi(2006-08-07 02:47, 18 yıl önce)
Ya zamanında uo baymaz diyodum.Hep cafeden oynuyodum.Ondan hiç sıkılmıodum.Ama 1 ay oldu pvp serverındayım ve acayip baydıııı.Sadece can sıkıntısından oynuyom artık.Valla zaten 15 gün önce iyice sarmıştım uo ya.Kızlan arayı açtık bu gece saat 1 civarında resti çekti :( kızdan bile ayrıldık bu oyun yüzünden.Bence bırakabilene hll olsun.Ben artık bagımlılıgından degil can sıkıntısından taklıyom.Elazıg gibi bi yerde okuyunca sosyal activiten olmuyo.Bizde uo latakılıyoz işte :)
Buyuk Hata Ediyosun. Can Sikintisini Gidericek Baska Seyler Bulsan Cok Daha Iyi Olur Ama Bu Senin Fikrin, Senin Hayatin...

Ama Benden Sadece Ufak Bi Tavsiye. U Online, K Online, G Online Gibi Bircok Real 'le Baglantisi Olan Online Oyunlari Oynama...

Online Oyunlarin Aciklamalari :D

Ultima Online
Knight Online
Gunz Online

:D
Eyw saol.Zaten uo dışındaki online oyunlar bana saçma geliyo.OYnamam zaten.Ben şu anda moda girdim Muazzez Abacıdan son mektu bu dinlemekteyim.SOn mesajında yıktı attı bizi be :(
napıyorsunuz gençler ya :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.