git tame kas saliih
Bu Saate Kadar Gelen Olmadi Bundan Sonra da Gelen Olmazsa USGC Bugunluk Kapanmistir. Ama Hala Aktif USGC Varsa 06.00 'da Topic 'i Kapatir.

Herkese Iyi Geceler...
1 saat sonra kapatırım ben :)

Daha sonra eklenen mesaj 1 saat 1 dakika

Hadi kapanış benden olsun herkeze iyi uykular.....

Bu konu serseri45 tarafından düzenlendi(2006-08-07 06:00, 18 yıl önce)
serseri45 : Elazıg gibi bi yerde okuyunca sosyal activiten olmuyo.Bizde uo latakılıyoz işte :)

kardeş ben de elazığ yazdım tercihlere gelirsem beraber takılırız uo da:)
Publisher : Ya Cronos Bence WMP 'den Yayin Yapsan Daha Iyi Olur..

Her Microsoft Kullanicisi Dinleyebilir.. Mesela Bende Winamp Yok, Yani Kullanmiyorum. Onun Icin Gusel Radyonu Dinliyemiyorum... Ama Benim Icin Bisiler Calarsan Sevinirim ((:

Arkadasım keske Soyleydin.. Hem Winamp Hem Wmp Dinleyebilirsiniz.. Ama Ben Genel Winamp kullanıldığı İçin Onu verdim.. Yoksa Bende Wmp 11 Kullanıyorum.. :)
HOPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP iyi GEceler millettttttttttttttttttttttt bu gece ben açıom :D
furkanov :
serseri45 : Elazıg gibi bi yerde okuyunca sosyal activiten olmuyo.Bizde uo latakılıyoz işte :)

kardeş ben de elazığ yazdım tercihlere gelirsem beraber takılırız uo da:)

Ayıpsın kardeş.Uo da takılma degilde yrd oluruz her türlü.Pm msn söle eger gelirse yerini yurdunu ayarlarız kalcak yer fln :) sorun olmaz.

Bu arada herkeze iyi geceler..
:D İyi Geceler Neapirsiniz :D
test çözüyom.. :9
kavga war hazıurlık yapıom :D
Ne testi yav.Benim bildigim öss sınavı geçti ama.Hangi sınava hazırlık bu.Hem gece gece hiç çekilmez boşver testi ya.
olm yarın sabaha dersim var fizik ten kaldım matematik ten de giricem ortalamaya ama fazla not için sadece...
devamm :)...
yakında uyuycam hadi size ii geceler
İyi Geceler Bende Yatıom :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.