Adept
4.3
Birayi severim de uykumu getiriyor 1 tane, 3-4 tane icince iyi oluyor anca. Genelde günde bir bardak sek vodka icerim, finallere calismadan önce. Canim sikilirsa sigara icerim, bezmissem icerim, sevgilimin yaninda icemiyorum pek ama, laf ediyor =( Lakin sigara icerken beni cok seksi buldugunu itiraf etti ama gecenlerde.
@Neran

Yok kahve yaparsam hepten uykum kaçar ya :( Yarın iş var :)
Sigara içince seksi diyen bayan ?!
Adept
4.3
@Marlock

Aynen. Gözlüklerim yok ama, napcaz? En iyisi eve bir levye alayim ben, baslangic olur.

@NARSIA

Valla biz arada uykusuz gidiyoruz oraya buraya zorla, haftaicine parti koyuyorlar paso, elimiz kolumuz bagli gidiyoruz, sonra 2 saat uykuyla, staj, proje, toplanti, seminer, ders.
Adam hayatın tadını çıkartıyor , bırakta uykusuz kalsın.
İş bilgisayar başında olduğu için hepten uykum gelir benim ya (: Allah korusun bi fatura yanlış girerim filan onaya gönderdiğimde hata çıkarsa iki ton azar işitemem ya :)
Master
59.2997
@David

David odayı topla

Nasıl başladın sigaraya ?
@Slothere

O ne be :O_o
Adept
4.3
Ya odamdaki bar kül tablasi devrildigindeki rezillik... Elektrikli süpürge ile hepsini emmege calismistim, tikanmisti, 1 hafta boyunca süpürgeden sigara izmaritleri dökülmüstü sonra. Bir dahakine ellerimle toplamam gerekecek izmaritleri...

@Narsia

Haa, muhasebe dimi senin isler... Ben 15 dk sonra uyuyakalirdim, 12 saat uyumus olsam bile.
Master
59.2997
David'in oturduğu yerden ufak bir görüntü (:
Adept
4.3
@SpawnSAS

Repörtaja devam, lisede icmeye basladim, disari cikarken icerdim ickiyle beraber. Düzenli icmezdim ama, üniverste basladi, ilk final dönemimin ortasinda buldum kendimi, düzenli sigara icen biri oldum.
@Neran

Evet muhasebe. Resmen amele mesleği :selektor
Adept
4.3
@NarSIA

Tamam anlasalim, calistigin sirkete program yazalim, otomatik muhsabe ciktisi alsin satilanlardan, elle girilmeye gerek kalmasin. Ama o zaman sen issiz kalirsin. Hm...
İşsiz kalmamı istiyorsun David :bagirma



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.