Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
hehe yıllardır söylüyorduk parayla,şikeyle nereye kadar diye ve sonunda fenerbahçe başkanı da dahil olmak üzere birçok yönetici gözaltına alındı. Haa ayrıca sivas t.direktörüde gözaltında son maçta inceleniyor.
https://spor.milliyet.com.tr/150-kisiyi-bulacak/spor/spordetay/03.07.2011/1409715/default.htm
Olaylarda birşey çıkmayacak, bahse girerim ehehe :asik2
son haftaya kadar şampiyonluk yarışı kafa kafaya gidicek, trabzon deplasmanda fenerbahçeye sadece 1 gol atsa şuan trabzon şampiyon olmuş olacaktı. ama bizim yönetimde beyin yok tabi. madem şike yapacaksın neden taraftarlarına son maça kadar stres yaşatıyorsun. hemde son maç 4-3 gibi bir skorla bitiyor. 4-0 5-0 da değil hani. fenerin bütün şampiyonlukları parayla şikeyle. bundan önceki denizli maçında fenerin 10tl para çıkmadı diye maçı alamamıştı şampiyonluk gitmişti. aynı şekilde trabzonada öyle. siz kafanızda kurduğunuz şeylere inanmaya devam edin. göz altına alınması suçlu olduğunu göstermez. zamanla göreceğiz.
Some_one : Olaylarda birşey çıkmayacak, bahse girerim ehehe :asik2


Ülkenin kuvvet komutanları bile hapisde yatıyorsa aziz yıldırımı kimsenin kurtaracağını sanmıyorum.Kaldıki tutuklanmak demek kişinin suç unsurlarını ortadan kaldırması ve kaçmasını engellemek amacıyla uygulanan prosedürdür.Bir şahış bir suçla itham edilip tutuklanıyorsa emin olun savcının elinde önemli deliller vardır.Delilsiz ve suçsuz kimse savcı tarafından keyfi olarak mahkemeye tutuklama talebi ile gönderilmez hak eden cezasını görür.

Size bir kaç konudan da bahsetmek istiyorum şu an ceza hukuk yasasına bakmadım şike ve dolandırcılık sanırım 4 5 sene lik ceza alan suçlar .Kaldıki tutuklanan herkez cezaevinde bu cezayı çekecek tabikide hayır.

Tutuklu kişinin alacağı indirimler ,aile durumu (cocuk ve ailesinde bakmakla yükümlü oldugu kişiler var ise)Daha önce sabıka sicil kaydı yok ise,5 sene içinde başka bir suctan hapis cezası almamış infaz yasasından yararlanmamışsa 5 senelik bir ceza bile alsa ceza para cezasına yada sanığın infaz yasası kapsamında tekrar suç işlemiyeceği öngürülürse cezası ertelenir.


Sonuç olarak bu şike olaylarında yukarıdaki belirttiğim maddelerden yararlanacak insan sayısı çok fazla aziz yıldırım hapis yatarmı sanmıyorum.Büyük ihtimalle cezaları yüksek para cezalarına carptırılır yada ertelenir.Kaldıki aziz yıldırım kendi ağzından demiştir bütüns ervetimi alın ama beni cezaevine koymayın diye.

Geçmiş olsun suçluda olsa insan cezaevine girmesin iyi yerler değil yalamış biri olarak söylüyorum uzun sene ceza yatmaktansa kendizi asın oralarda yaşamanında bir mantığı yok
Some_one : Olaylarda birşey çıkmayacak, bahse girerim ehehe :asik2


Paranın ucunu göster birşey olmaz :)
Aziz yıldırımın tutuklanmasında ki 1. neden Teşvik ve şike değilki :D

1-Silahlı organiza suç örgütü kurma

2-İhalelerde usulsüzlük ve hile yapmak

3-Tehdit,şantaj vb. gayri hukuki eylemlerde bulunmak

4-Şike ve teşvik :D

Tabi bunlar iddanamede bulunanlar kesin kanıtlanmış birşey yok...Şimdilik :D
ahaha yavuz seçkini bile tehdit ediyodu taklidini yapıyolar diye adamın

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.