Beşiktaş yönetimi, transfer sezonunun bitiminin son gününde Rusya'nın Rubin Kazan takımında forma giyen Fatih Tekke ile her konuda anlaştı.



Siyah beyazlı kulüp, bir süredir temas halinde bulunduğu yabancı forvet adaylarından istediği sonucu alamayınca Fatih Tekke için görüşmelere başladı. Siyah-beyazlılar, yapılan görüşmeler sonrası Fatih Tekke ve Rubin Kazan kulübü ile anlaşmaya vardı.

GÖRÜŞMELER BORSAYA BİLDİRİLDİ
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den İMKB'ye gönderilen açıklamada Fatih Tekke'nin transferi için görüşmelere başlandığı duyuruldu. Şirketten yapılan açıklama şöyle:

"Şirketimiz, futbolcu Fatih Tekke’nin transferi konusunda görüşmelere başlamıştır."

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ
Transferin son gününde de atağını sürdüren Beşiktaş, Rusya Lig'nde, Zenit Kulübünde oynayan Fatih Tekke'yi İstanbul'a getirip her konuda anlaşma sağlarken, golcü oyuncu sağlık kontrolünden de geçirildi. Az önce kontrolleri biten Tekke ile akşam mesai saatinin bitiminde sözleşme imzalanacak. Fatih Tekke için Rus kulübüne 750 bin EURO, Milli futbolcuya yıllık 1.5 milyon garanti para ile maç başına 40 bin TL verileceği öğrenildi.

İMZAYI ATTI, 33 NUMARALI FORMAYI GİYECEK
Beşiktaş Kulübü, Rusya’nın Rubin Kazan takımında forma giyen milli futbolcu Fatih Tekke ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Fatih Tekke, Beşiktaş’ta 33 numaralı formayı giyecek.


Not: www.fanatik.com.tr'den alıntıdır.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.