Kartal'ın Ankara kabusu!
Sivok'un kırmızı kart görüp kalesine gol attığı maçta Beşiktaş, Ankaraspor'a yenildi!



Turkcell Süper Lig'de 14. haftada Beşiktaş sahasında Ankaraspor'u konuk etti. Maç boyunca oldukça dağınık bir görüntü çizen Beşiktaş, maçtan 3-1 mağlup ayrıldı. Maça damgasını vuran oyuncu ise Sivok oldu, 51. dakikada kendi kalesine gol atan Sivok, 72. dakikada Theo'nun baldırına basarak kırmızı kart gördü.

Bu kırmızı kart sonrasında ilginç bir pozisyon daha yaşandı. Bu kez olayın kahramanları Tello ile Theo'ydu. Sağ kanatta Şilili futbolcu Tello, rakibine yumruk attı, ancak yan hakem hemen gözünün önünde olan bu pozisyonu göremedi.

Maç sonrasında taraftarlar uzun süre yönetimi istifaya davet ettiler.

BU YUMRUĞU GÖREMEDİ!

ÜZÜLMEZ'İN TOKADI!

DENİZLİ'DEN TARAFTARA SİTEM!

Stat: BJK İnönü
Hakemler: İlker Meral, Serkan Gençerler, Uygar Bebek

Beşiktaş: Rüştü, İbrahim Toraman, Sivok, Zapotocny (Dk. 76 Serdar Kurtuluş), İbrahim Üzülmez, Ekrem, Uğur (Dk. 46 Serdar Özkan), Delgado (Dk. 79 Holosko), Tello, Bobo, Nobre

Ankaraspor: Senecky, Erhan, Ediz, Batak, Uğur, Özer, Adem, Hürriyet, Bilal, Neca (Dk. 66 Theo) (Dk. 85 Muhammet Hanefi), Murat Tosun (Dk. 84 Konate)

Goller: Dk. 20 Neca, Dk. 51 Sivok (kendi kalesine), 90 4 Bilal (Ankaraspor), Dk. 41 Zapotocny (Beşiktaş)
Sarı kart: Dk. 63 Ediz (Ankaraspor)
Kırmızı kart: Dk. 72 Sivok (Beşiktaş)

-MAÇIN KIRILMA ANLARI-

Takımlar sahaya çıktı. Bu önemli mücadelede 2 takıma da başarılar diliyoruz..

İlk düdük çaldı ve maça Ankaraspor başladı.,

Maçın ilk tehlikeli atağı Beşiktaş'tan geldi. Kazanılan serbest vuruşta Delgado çok şık bir pasla ceza sahası çindeki Tello'yu buldu, Şilili oyuncunun topu yere indirmeden vuruşunda top üstten auta çıktı...

Bu kez Ankaraspor etkili geldi. Neca'nın müthiş pasıyla sağ kanattan kaçan Erhan topu ceza sahası içindeki Bilal'a çıkardı, bu oyuncunun sert vuruşunda Rüştü topu kornere attı. Maçta 16.dakika..

Ankaraspor golü buldu.. Maçta 20. dakika.. Özer topu ceza sahası yayındaki Neca'ya aktardı, Portekizli oyuncu bomboş pozisyonda sert vurdu ve topu Rüştü'nün sağından ağlara yolladı.

Ankaraspor mutlak bir gol daha kaçırdı. Sağ kanattan çok etkili şekilde ceza sahasına giren Hürriyet sert vurdu, Rüştü uzandı seken topa Bilal vurdu, Rüştü düştüğü yerden hızlıca kalkarak bu topuda engelledi.

Bu kez Beşiktaş etkili geldi. Ceza sahasına giren Bobo topu Nobre'ye aktarmak istedi ancak Nobre topa dokunamadı.. Maçta 26. dakika..

Ankaraspor bir kez daha gole yaklaştı. Özer'in mükemmel pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Bilal'ın vuruşunda Rüştü gole izin vermedi..

Beşiktaş gole yaklaştı. Delgado'nun uzun pasında Tello topu Ekrem'in önüne indirdi, bu oyuncunun vuruşunda top yandan auta çıktı.

Bobo'nun sağ kanattan yaptığı orta kaleye yöneldi, Ankaraspor kalecisi Senecky topu son anda kornere çeldi. Maçta 35. dakika..

Beşiktaş Zapatocny ile golğ buldu. Maçta 40. dakika.. İbrahim Üzülmez'in sol kanattan yaptığı ortada Bobo indirdi Çek oyuncu bomboş pozisyonda güzel vurdu ve takımının beraberlik golüne imza attı. 1-1

Maçın ilk yarısı 1-1 beraberlikle tamamlandı!

Beşiktaş'ta Serdar Özkan oyuna girerken, Uğur oyundan alındı.. İkinci yarıya Siyah beyazlı ekip başladı..

Beşiktaş kalesinde 2. golü gördü. Uğur sol kanattan son çizgiye doğru indi ortasında Sivok topu uzaklaştırmak isterken kendi ağlarına yolladı ve Ankaraspor 2-1 öne geçti.. Maçta 51. dakika...

Beşiktaş gole yaklaştı. Serdar Özkan'ın sağ kanattan yaptığı ortaya Nobre ön direkte vurdu ancak top yandan auta çıktı..Maçta 57. dakika..

Ankaraspor bir kez daha etkili geldi. Rakiplerinden sıyrılarak ceza sahasına giren Murat Tosun, istediği vuramadı top kaleci Rüştü'de kaldı.

Ankaraspor'da Ediz sarı kart gördü. Maçta 62. dakika..

Beşiktaş 2 tane üst üste çok önemli gol kaçırdı. Sağ kanattan yapılan ortada kaleciden seken topu İbrahim Toraman kaleye yollayamazken, dönen topta Zapatocny penlatı noktasının ordan çok kötü vurdu.

Ankaraspor'da Neca oyundan alındı, Theo oyuna girdi.

Ankaraspor mutlak bir golü kaçırdı, savunma arkasına kaçan Murat Tosun kaleci Rüştü'yü de geçti, vuruşunda Zapatocny topu çizgiden çıkardı.

Beşiktaş'ta Sivok kırmızı kart gördü. 72. dakikada

Beşiktaş'ta Serdar Kurtuluş oyuna girerken Zapatocny oyundan alındı..

Beşiktaş'ta Delgado yerine Holosko girdi. Delgado oyundan alınırken taraftarlar tarafından yuhalandı.

Ankaraspor 3'ü buldu. Defans arkasına sarkan Bilal topu ağlara yolladı.

Ve maç sona erdi Beşiktaş kendi sahasında Ankaraspor'a 3-1 mağlup oldu!
Nexima : Ve maç sona erdi Beşiktaş kendi sahasında Ankaraspor'a 3-1 mağlup oldu!

:yes:yes:yes
:selektor
Yensede yenilsede Beşiktaş..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.