Dün akşam saatlerinde başkan Yıldırım Demirören ve futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu İspanya'ya gitmiş ve İspanyol oyuncu ile son kez görüşmüşlerdi. Yapılan görüşme sonrası Guti'nin bu akşam saat 18.30 başkan Yıldırım Demirören'in özel uçağı ile İstanbul'a geleceği öğrenildi. 33 yaşındaki İspanyol oyuncu için yarın İnönü Stadı'nda imza töreni gerçekleştirilmesi bekleniyor.

YARIN 21:00'DE İMZALIYOR
Beşiktaş'ın yeni futbolcusu Jose Maria Gutierrez Hernandez (Guti) bu akşam saat 18.30'da başkan Yıldırım Demirören'in uçağı ile İstanbul'da olacak. Siyah Beyazlı yönetimin yıllık 2.7 milyon Euro'dan, 2 yıllığına anlaşmaya vardığı İspanyol futbolcu ile yarın taraftarlarının önünde sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Yarın saat 20.00'da başlayacak imza töreni saat 21.00'den Guti'nin kendisini iki yıllığına Siyah Beyazlı renklere bağlayan imzayı atması ile noktalacak. İmza törenine katılımın ücretsiz olacağı belirtildi.

KULÜPTEN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ
Beşiktaş Kulübü, Guti transferini resmi internet sitesinden açıklarken, tecrübeli futbolcunun bugün İstanbul'da olacağı ifade edildi. Saat 16.00'da İspanya'dan yola çıkan Guti, yaklaşık 3 saatlik yolculuğun ardından Atatürk Havaalanı'na inecek ve daha sonra otele yerleşecek. Guti, yarın sabah saatlerinde Maslak Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçecek.





Kaynak: Fanatik
hayırsız olsun bakalım neler yapacağını merak ediyorum
Senin Fenerbahçe'nin aldığı oyuncular dışında hayırlı olsun dediğin varmı merak ediyorum? Bu kadar düşman olma yahu. Sonuçta bu bir spor, tabiki çekişme olacak ama her transfere hayırsız olsun biraz ayıp oluyor gibi :)
kendi takımımdan başkasının transferine sevinmem Çağatay, hayırsız olmasını isterim. ama tabi ki TR ligi için hayırlı olsun o bakımdan güzel transferdir. merak ediyorum kaç alex gücündeymis =)
Alex? yahu iyi ki Alex Fener'e geldi :) o olmasaydı nasıl konuşabilecektiniz merak ediyorum :) Tamam Alex kötü futbolcu değil. Soruyorum sana, yıllardır Fener forması giyen Alex mi? Yoksa yıllardır (altyapıdan beri) Real Madrid forması giyen Guti mi?
açık söylüyorum Alex. konuyu baska yere çekmek istemiyorum ama Alex'in oyun zekasına sahip dünyada az futbolcu var mesela Xavi Hernandez. kolay kolay kimse Alex'in bize verdiği katkıyı veremez. bu konuyu biz değil Beşiktaş açıyor genelde. Kleberson gelir 5 alex eder, Ricardinho gelir 10 gömlek üstündür vs. :)
Nexima : merak ediyorum kaç alex gücündeymis =)

Nexima : bu konuyu biz değil Beşiktaş açıyor genelde.

:)
ben kaç Alex ettiğini Beşiktaş açtı ilk diyorum. mesela Delgado, Ricardinho, Tabata, Kleberson vs.. ^^
Türkçe bu kelimeleri ve anlamları istediğin gibi istediğin yere çekebilirsin ;)
Ehehe =) Beşiktaş'a gelen hiç bir oyuncuyu direk Alex ile kıyaslamadık. Bize "Kaç Alex gücündeymiş" demeseler, hiç kıyaslanmıyacak :)
Hayırlı olsun yine yaslıları doldrduk Türkiyeye..
Adept
4.3
Üstteki tartismayi sonlandirin, bir yere varmaz o ne yazik ki. Guti cok begendigim bir oyuncu, Galatasaray'a gelmesini isterdim =)
Tartışmıyoruz yahu^^
Expert
34.0001
Katar gibi olduk futbolu bırakmaya yakın yaşlanmış eski yıldızlar ülkemize yağıyor. Yıllık 2.7 milyon euro, pehh.
Niye öyle diyosun ki Arda, sonuçta kalitesi artıyor ligin. Gutinin yanında Q7 ve Hilbert transferleri de var unutmamak gerek. Tabi bu sadece Beşiktaş için geçerli. Diğer takımlarında transfer ettiği genç yaşta sayılabilecek çok oyuncu bulunmakta.

Ayrıca Guti, Roberto Carlos gibi oyuncular bizim gençlerimize büyük ölçüde örnek olmuş ve olacaklardır. Bu yüzden başarılı transfer olarak görüyorum.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.