İspanya'nın 2010 Dünya Kupası şampiyonu olduğu Güney Afrika'da düzenlenen turnuvaya bilindiği gibi A Milli Futbol takımımız katılamadı. Katıldığı her turnuvaya renk katan Türkiye, bu turnuvada yer alsaydı ne yapardı?


Kaynak: Ekolay.net
FT olsaydı gittiğimiz gibi gelirdik.
Şenol Güneş olsaydı belki 3. lükten de öte geçerdik çünkü bu kupada etkileyici takım göremedim Almanya'nın takım anlayışı hoşuma gitti.
Kupada en çok Mesut'u beğendim birde Puyol'un savaşçılığını..
Kupada Ramos, Casillas, Scwheinsteiger, Puyol, Muller, Forlan çok çok iyilerdi bence. özellikle Forlan 2-3 kisilik oynadı desem yeridir.
Şansa gruptan çıkardık sonra elenirdik :D
@nexima
forlan mükemmel yahu
@ microp

çok küçümsemişsin takımımız bence iyiydi genç ve yetenekli oyuncular var sadece ft in bokuna bişi yapamadık
Ben mücadeleci takımımız bu sezon diyelim birşeyler yapabileceğine gerçekten inanırdım. Çünkü mücadeleyi hiç bir zaman bırakmıyoruz bunun örneklerini hatırlarsınız. 1-0 geride olduğumuz maçları hep çevirmesini bildik özellikle son 5dk'da 1-0'dan 2-1 maç almakta ayrı bir başarıdır ;)
FT yüzünden Mesut gibi bi adamı kaçırdık ya ona yanarım. aslında çok kaliteli bir kadro kurulabilir fakat çoğunu kaçırdık. mevlüt, eren, gökhan, serdar taşçı, nuri, emre, özer, topuz, arda vs. hepsi sağlam oyuncular. biz gidip defansta servet'i falan oynatıyoruz.
Sorma ya servet nedir abi ya hele sabri tam çirkef adam :)
şimdi ben Fenerbahçeliyim. milli takımda Gsli olsun tabi eyvallah ama Servet, Sabri 11'de oynayacak adam değiller açık konuşmak gerekirse. WC'da falan bu adamlarla rezil olurduk. ayrıca geçenlerde okuduğum bi haberi paylasayım, Mesut Özil'in aile üyelerinden biri söylemis bunu 11 de oynama garantisi için bu aileden para talep edilmiş bi miktar. bu yüzden Almanya'yı seçmiş Mesut. hatta adam küfür ederken bile Türkçe küfür ediyor :) milli takımımızın kimlerin elinde görüyoruz işte.
Bende Fenerliyim tabi ama bende sevmiyorum bu 2 futbolcuyu, ki Servet eski Fenerlidir. Gel görelim ki çok hırçınlar..
Türk milli takımı bildiğiniz karambole futbol oynuyor.Takımda ne bir sistem var ne de takımı toparlayabilecek bir reisi var.Karambole 1 2 tur geçerdik sonra 5 6 yiyip geri dönerdik.

Mesut konusuna gelince bildiğim kadarı ile Alman vatandaşlığından atılma vs. gibi tehdit almış Alman FF tarafından.Ayrıca Almanyayı seçmekte de haklı bana göre.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.