Valla Tebrikler Marsillia ya adamlar köpek gibi koşturdu bizimkiler ordan oraya atlamakdan topla oynamaya vakit Bulamadılar Ramazan Ramazan iyi Küfür ettim
Ya bırak bildiğin çaktı adamlar bize :D
Bence Beşiktaşın Futboluna laf et orada haklısın ama Marsilya ya tebrikler deme.. Fenerbahçeliyim ve içtenlikle söylüyorum.. Marsilya sahada futbol oynamadı.. Güreştimi dersiniz. Tekvandomu yaptı yada Pusata özenip boks antremanınamı cıktılar bilemicem ama kesinlikle oynadıkları Futbol değildi..

Eğer Beşiktaş biraz kondisyonsuz olsa ve hakem sarı kartı fazla göstermeyen bi hakem olsa bugun beşiktaş sakatlanan futbolcular yüzünden sahayı 9 kisi falan terkedebilirdi.. Benim görüşüm böle..
Bence Karete yaptılar
Silindi
Expert
1.7
Serdar Özkan, İbrahim Kaş gibi oyuncular Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak futbolcular değil tecrübe açısından. Türkiye liginde oynayabilirler ama Avrupa'da oynayamazlar daha. Zaten 20-30. dakikadan sonra belli olduki 1 puan için çıkmıştık. Böyle kalede top çevirirsek dandirik bi top gelir ve gol olur. Neyse sağlık olsun ilk maç böyle oldu. Liverpool maçıda 1-1 bitti, şansımız bitmiş değil. Takıma en çok destek olunacak zamanlar şimdi başlıyor. Şuan bardağın dolu kısmından bakıyorum ama 2. maçta yenilirsek daha toparlanamayız.

CrazyDream : Valla Tebrikler Marsillia ya adamlar köpek gibi koşturdu bizimkiler ordan oraya atlamakdan topla oynamaya vakit Bulamadılar Ramazan Ramazan iyi Küfür ettim
Köpek gibi koşturmadı köpek gibi saldırdı
Ben Sinirden biliommu ne yazdığımı
Silindi
Expert
1.7
Bşiktaş iyi oynamış kötü oynamış bunları yazmaya gerek yokda.

Maçın bi kırılma noktası var.Hani şu gherifin Tello'yu ezdiği an.O adamın sarı kartı vardı.O pozisyon direk kırmızı olmasına rağmen hakem sarı kart bile vermedi.Bu olay tr de olsa aman aman Türk hakemleri falan filan 50 kişi öter.Fifa hakemlerininde hali ortada.

Beşiktaş alt tarafı bir deplasman kaybetti moralleri bozmaya gerek yok.Kendi evinde alacğı puanlarla bu gruptan çıkacaktır.(En azından 3. olarak)

Artık bugün ise Fenerbahçemize başarılar diliyoruz İnteri devirebilecek güce sahip bir takım Fenerbahçe.Umuyorum ki Fenerbahçe en kötü 1 puan alacaktır.
kaleye adam gibi şutu 85. dakikada attılar beşiktaşın. marsilyayıda kafa kafaya oynamadıktan sonra bunun liverpollu var bunda ne yapıcak allah bilir.birde adamlar sert oynadı bıdı bıdı beşiktaşta oynasın sert onların aklı yetmiyor mu oynamaya..
beşiktaş bu kadro ile 0 puan bile çekebilir umarım düzelir durumu
Abi yarında Fb macı var. Bence en fazla 3 yer :) vallahi Türkiye Liginde Fener baba fener büyük yarın görücez. ha bu arada ben Gs liyim :) laf atam az fenere
bir fenerbahceli olarak oturdum izledim çünkü ben HAKİKİ bi TÜRKÜM fanatizmin etkisiyle salaklasanlardanda deilim marsilya yensin diebilcek sekilde...Beşiktaşın eleme maclarında olan dusuncem bugunde deişmedi
şampiyonlar liginde ilk kural gol yememek defans hattını saglamlastırmaktır beşiktaşın defansi tamamen rezalet .bunu hiç goren yok heralde cunku herkes yok o oynadı bu vermedi falan filan ... bu defansla bjk den avrupada bi yol olmaz.
Bir BJK olarak maci izlemedigim halde cok utandim. Izledigim cok kisa ozet bile BJK'nin ne kadar berbat bir futbol oynadigini gosterdi bana ...

Lethal katiliyorum, BJK ' nin defansi rezalet, ozellikle Diatta berbat bir defans oynamis.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.