Arkadaşlar eğer bu senede Galatasaray takımı Fenerbahçemizi yenemezse 11 yıllık bir galibiyet olucak sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Geçen sene Galatasaray takımı erken bulduğu golle taraftarlarını umutlandırmış olsada 1 dakika sonra gelen selçuğun golü Galatasaray taraftarlarını yıkmış ve maç 4-1 Fenerbahçemizin üstünlüğü ile sona ermiştir. Şu anda derbide Fenerbahçemizin galibiyet üstünlüğü bulunmakta ve başarılı bir sezona başlangıç yaptı ben inanıyorumki bu başarı devam edicek ve yarın alacağımız galibiyetle ilk devreyi kopartabilceğimize inanıyorum.

Bu başarının devam etmesini gerçekten çok istiyorum bir Fenerbahçeli olarak ve takımımı en iyi şekilde desteklemek için maça gidiyorum. Sizce bu sene derbi ne olur Kadıköyde ?

Not: Konuyu kavgaya çevirmezseniz iyi olur..
Bi bir oyun,spor o yüzden şu olur diye kesin bir sonuç vermek kesinlikle yanlış olucaktır fakat, bu yıl iki takımın çizdiği portreye bakarsak eğer ''Fenerbahçe'' kulübünün kazanabileceğini düşünüyorum, iki takımada başarılar.
4 atarız Galatasaray'a.
Galatasaray'ımız kazanır ve büyü bozulur.
@İnfernus
yorumlarını çok görüyorum her sene aynı şeyleri söylüyorsun fakat her sene sonuç değişmiyor (= fenerli ya da galatasaraylı değilim bu arada.
Bu arada yorum yapmıyorum maç dönüşü falan artık bakıcam ona göre konuşucam her sene yaptığım gibi :d
Gilbertt : @İnfernus
yorumlarını çok görüyorum her sene aynı şeyleri söylüyorsun fakat her sene sonuç değişmiyor (= fenerli ya da galatasaraylı değilim bu arada.


Ne diyim şimdi Fener kazanır mı diyim :) Fanatik bir Galatasaray taraftarı olduğum için tabiki de kazanacağımızı savunucam. Her defasında Fener'i orada yenemeyiz, 9 yıldır orada maç kazanamıyoruz zaten kafasıyla bu maça bakarsak hiç yenemeyiz zaten.
Berabere yada Galatasaray alır diyorum. Tabi ki top yuvarlak hiç belli olmaz sadece tahmin
Güzel bir istatislik yapmışlar.bakmak isteyenler tıklayabilir

Ayrıca bu geceyi anlatan çok güzel bir link
Fenerbahçe yine kazandı...
cincona yine koyduk. gelenek bozulmadı. ayrıca 1 verilmeyen golümüz var. diğer ofsayt olmayanları saymıyorum bile.
ben böyle rezil bir takım görmedim?

kazım dümdüz gidiyor önünde 2 adam var ama adamlardan birisi kendini yere atıyor ordan foul veriyor yani böyle rezil bir takım.

bu arada 11 yıl değil 9 yıl olucak;)

milkanın ineklerine geçmiş olsun dileklerimi iletirim:D:D
Master
59.2997
Gelenek gene değişmedi..



bir resimde benden.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.