Silindi
Arkadaslar Bız Okulda Ve Arkadas Cevrelerımızle Konustuk Ve Bir Grup Kurmaya karar Verdık. Grup Soyle Olucak Isteyen Grupta Olabılır Ama Bızımkı GFB Gibi Olmıcak Tabıkıde Herkes Kendı Mac Bıletı Parasını Kendısı Verıcek. Bız Arkadaslarla Kendımıze Polar Ve Atkı Yaptırıyoruz ısteye Gore Polar Ve Atkıda Yapılcak GFB Gıbı Polarlarımız Olucak. Bızı Lutfen Yanlıs Anlamayın Bızım Grup Kurma Amacımız TElsım Trıbunun Cok Bos Kaldıgı 55 Bin Kişilik Stadda Sadece Mıgros Tribunun Bagırdıgını Bıldıgımız Icındır. Bazı Klupler Ismını Bıle Anmak Istemıyorum Ama Bızden Cok DAha Iyı Organıze Olup Cok Iyı Bır Taraftar Ornegı Sergılıyorlar. Biz Su anda Bır Isım Bulamadık. Stadda Guzel Tribun Show Sergıleyıp Avrupa Maclarındada Kendımızı Gosterıp Dunyaya duyurmak Icın Takımımız Icın Herseyı Yapmak Istıyoruz. Bu Konu Hakkında Iyı Kotu Her Turlu Fıkre Acıgız Ama Su An Icın Tam Kurma Gıbı Bır Nıyetımız yok Sızden Destek Gorursek Boyle Bır Projemız Var Tabiki İSteyen Gelebılır Grup Hlaınde Gırıp Grup Halınde Cıkıcaz. Telsım De Bulunan Sefa Abımızede destek Olmayı Dusunuyoruz...

Proje Tamamen Bana Ve Arkadasıma Aittir Ilgı Buyuk Bır Hızla Artıyor. Sızınde Dusuncelerınız Almak Istedım. Lutfen Polemık Yasanmasın.

Iletısım Icın [email protected]
Silindi
Güzel olabilir de o akdar büyük bi kitle yakalayabilecekmisiniz ?
Silindi
15dk Once Msn Adresını Aldım Bu Proje Icın Su Anda 64 Kısı Oldu. Bekledıgımden Daha Fazla fbtaraftar.com gencfb.org gibi butun FB Forumlarında Ve Sıtelerınde Sesımızı Duyurmaya Calısıyoruz
Expert
34.0001
Arkadaşım hangi okulda okuyorsun öncelikle merak ettim :) ayrıca Gfb olarak barındırmazlar sizi gfb den ayrı olmayı düşünmeyin onun için.Aslında bende katılabilirim ama okul adı lazım önce.kadiköy demi okulunuz? migrosdan telsim e geçiş yapmayı düşünüyordum siz vesile olabilirsiniz bide grubun ismi nedir (gerçi uzun zamandır maça gitmiyom)
Silindi
Expert
34.0001
İbrahim Gumustekin Ve Sefa Abi'nın Pek Bırsey Dıycegını Sanmıyorum Sonucta Bız Bedava Bılet DAgıtmıcaz Kendı Paramızla Grup Halınde Gırıp Cıkıcaz ve Sefa Abıye Destek Olucaz Onlardan Bılet Almıcaz. Bu Barındırmayla Ilgılıydı Bırsey Daha Var Bne GFB Mıgrostayım Ama Ben Macı Bedava Izlemek Icın Degıl tAkımıma Destek Olmak Icın Gıdıyorum Beda Bılet Aldıgım Abılerımden Ayrılıp Boyle Bır Grup Kurmam Bence Sorun Yaratmaz Onun Harıcınde Okulum Taksımde Lıse Son Ogrencısıyım. Bunun Pek Sorun Yaratıcagınıda Sanmıyorum. Birde Dedigim Gıbı Daha Grup Ismı Dusunmedık. Once Destek Beklyıoruz. Destek Su Anda Iyı Boyle Gıderse Projeyı Hayata Gecırebılırız.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.