Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
YENİ FORMALARIN RESİMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLA

Özer Şahin yazıyor: Mor Menekşeler =)

Sarı-kırmızılı kulübün Kalamış Tesisleri'nde gerçekleştirilen defilede, Galatasaray Store'un yeni kış koleksiyonu ile Galatasaray takımının 2009-2010 sezonunda kullanacağı yeni formalar görücüye çıkarıldı.

Organizasyona, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve yönetim kurulu

üyeleriyle birlikte çok sayıda davetli katılırken, düzenlenen tanıtımda alışa

gelmişin tersine mankenler değil, sadece sarı-kırmızılı kulübün sporcuları yer aldı.

Galatasaray Futbol Takımı ve teknik heyeti tam kadro olarak tanıtımda yer alırken, onlarla birlikte voleybol, basketbol, tekerlekli sandalye ve diğer branşlardan sporcular bulundu.

GS Store kreasyonunun modern dans kareografisiyle sunulduğu, ardından da Ilgaz Erel tarafından Galatasaray için yazılan ve seslendirilen rap şarkısının söylendiği bölüm sonrası, yeni sezon formalarını giymiş sporcular hep birlikte podyuma çıkarak gösteriyi tamamladılar. Futbol takımı için Adidas tarafından parçalı, beyaz ve mor renkte formalar hazırlandı.

MOR FORMAYA ALIŞILAMADI

Futbol takımının yeni formaları içinde bu sezon mor renkte bir formanın da olması dikkat çekerken, hem izleyicilerin, hem de sporcuların bu formaya hemen alışamadıkları görüldü.

İzleyiciler arasından bazı kişiler, mor formayı beğenmediklerini yüksek sesle söylerken, teknik direktör Frank Rijkaard dahil bazı sporcuların da görüşleri bu düşüncelerle örtüştü.

Organizasyonun sunuculuğunu yapan oyuncu Cem Davran'ın görüşlerini aldığı bölümde Rijkaard, yeni sezon için şampiyonluğa inanarak çalıştıklarını ve bu başarıya inandıklarını kaydederken, mor renkli formaya da esprili bir şekilde gönderme yaparak, “Özellikle mor forma, rakiplerimizin kafasını karıştıracaktır. Bunu avantaj olarak kullanacağız” dedi.

Sarı-kırmızılı takımın Çek golcüsü Milan Baros'un mor forma için, “Sahada 11 kaleci varmış gibi görüneceğiz” demesi gülüşmelere neden olurken, takım kaptanı Arda ise “Tabii ki hep tercihimiz parçalı sarı-kırmızı formadan yana. Ama bu formayla da başarılar kazanacağız. Önemli olan forma değil, sahada kazanmak” ifadelerini kullandı.

POLAT: “BİZ TARİH YAZARIZ, RAKİPLERİMİZ OKUR”

Tanıtım gecesinde katılımcılara konuşan Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, “Övünülecek çok şeyimiz var ama bizim için en önemlisi tarihimiz ve kültürümüz. Biz camia olarak tarih yazarız, rakiplerimiz ise o tarihi okurlar” dedi.

Yeni sezonda tek hedeflerinin yine şampiyonluk olduğunu vurgulayan Polat, “Türkiye'de şampiyonluk bizim için amaç değil, araçtır. Biz Avrupa'da başarılar kazanmayı hedefliyoruz. Son yıllarda Avrupa'da istemediğimiz sonuçlar oldu. Ancak amacımız bu tip sonuçların tekrar etmemesi' diye konuşu.

Diğer yandan, Galatasaray için yazdığı rap parçasını tanıtımda okuyan Ilgaz Erel'in, “Babam Fenerbahçeli ve bana tüm ısrarlarına rağmen Galatasaray'dan vazgeçmedim. Daha sonra onu da Galatasaraylı yaptım” sözleri, Adnan Polat'ı güldürdü.

UTANGAÇ KEITA

Forma tanıtımında, Galatasaray'ın Olympique Lyon'dan tranfser ettiği Abdül Kader Keita'nın utangaç hareketleri dikkat çekti.

Tanıtımda yeni formayla podyuma gelen Keita, kendisinden görüş alınmak için çağrıldığı bölümde, mikrofona konuşmamak için büyük çaba sarf etti. Cem Davran'ın ve takım arkadaşlarının ısrarlarıyla mikrofona gelen Keita, “Burada olmaktan çok mutluyum ve inşallah şampiyon olacağız” dedikten sonra tekrar yerine döndü.

Yeni sezon için görüşlerini açıklayan futbolculardan Servet, “Galatasaray'da amaç her zaman şampiyonluktur. İnşallah bu sezon başarılı olacağız”, Emre Aşık ise, “Nasıl bir takım olduğumuzu bu sezon sahada göstereceğiz” derken, kaleci Franco da, ellerindeki güçlü kadroyla şampiyonluğa inandıklarını aktardı.

Ayrıca, Beşiktaş'tan Galatasaray'a transfer olan Gökhan Zan da açıklamasında, “Burada Galatasaraylı olma onurunu yaşıyorum. Galatasaray takımını tercih etme nedenim, çok sayıda şampiyonluk yaşamak istemem ve bu büyüklüğü hissetmem” diye konuştu.

Öte yandan, organizasyonu sunan Cem Davran'ın, “Lincoln gittiği için keyfim çok yerinde” sözleri, izleyicilerden alkış alırken, hemen yanında bulunan Arda Turan'ın, “Şimdi ortalığı karıştırma” demesi dikkat çekti.

ŞARDAN: “STADIMIZIN 1 YIL İÇİNDE BİTMESİNİ BEKLİYORUZ”

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan, tanıtım organizasyonda basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, TOKİ tarafından bugün ihalesi yenilenen Seyrantepe'deki Türk Telekom Arena'nın 1 yıl içinde tamamlanmasını beklediklerini söyledi.

TOKİ'nin ihalesinde sadece bir katılımcı şirketin olduğunu vurgulayan Şardan, “Nasıl bir karar verecekler bilmiyorum. Biz bir yıl içinde stadın bitmesini bekliyoruz. Bu konuda bir şüphemiz yok. Bu projenin arkasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan var. O bu stadın biteceğini söyledikten sonra, kimsenin bir şey söylemesine gerek yok” şeklinde konuştu.


kaynak:www.hurriyet.com

ALINTIDIR


Adidas'ın yaptığı formaları beğenmiyordum ama biraz yanılttı beni. Gs ve Bjk'nin bu seneki formaları çok kötü bence. o mor nedir abi ya? :D Allah'tan Fenerbahçe'nin formaları çok farklı olmasada eskilerine göre daha güzel. cincon inşallah Saraçoğlu'na o forma ile çıkar, tam uyar.
Master
59.2997
Galatasaray ve mor ne alaka yahu ilginç bir seçim :huh
mehmet reklam yapmış bence banlanmalı
Mehmet torpilli banlanmaz.

Vallah renk seçimini anlamış değilim banada çok saçma geldi ne alaka mor?
seneye bir çok renkten forma seçeneği gelecek, o yüzden bi morla başlayak dediler sanırım :)
Basic : mehmet reklam yapmış bence banlanmalı

ahah. Ardıl doğru söylüyor. =P

geçen sene tanınmamak için başka renkle çıktılar olmadı tekrar deneyecekler sanırım yada Saraçoğlu'nda 90 dk. sonunda ortama uysun diye olabilir bilemiyorum.
Mor forma gayet güzel en kısa zamanda satın alacağım. Beyaz formayı ise hiç beğenmedim bence daha güzel bir şey olabilirdi. Arsenal'in bu sezonki beyaz formasına benzer bir şekilde yapılsa süper olurdu.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.