Galatasaray, Copa America'daki etkileyici performansı sonrası transferinde sonuç alamadığı Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Julio Baptista için yeniden girişimlere başladı.

Galatasaray yönetimi, Copa America'da Brezilya ile şampiyonluğa ulaşan Baptista'nın başarılı performansına rağmen henüz hiçbir takımla anlaşamaması üzerine Real Madrid'den randevu istedi.

Yöneticiler, Real Madrid'e verilecek teminat için kaynak arayışlarını sürdürüyor.

Real Madrid, Copa America sonrası Baptista'nın bonservis bedelini 12 milyon eurodan 20 milyon euroya çıkarıp oyuncu da Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmayınca Galatasaray bu transfer için yaptığı ilk girişimden sonuç alamamıştı.

Sarı-kırmızılılar, gelişmelere göre daha önce ilgilendiği Inter Milan'ın Arjantinli golcüsü Hernan Crespo için de şartları zorlamayı planlıyor.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da iyileşen Hakan Şükür, Uğur Uçar ve Sabri takımla çalışmalara başladı. Sarı Kırmızılılar, Çarşamba günü Bolu'da Boluspor ile hazırlık maçı yapacak.

Galatasaray Kulübü'nün kurucusu ve ilk başkanı Ali Sami Yen, ölümünün 56'ncı yıl dönümünde mezarı başında anıldı.

Törende kısa bir konuşma yapan başkan yardımcıısı Adnan Polat, kurucuları Ali Sami Yen'i derin bir saygıyla andıklarını ve eski başkanlarının gösterdiği hedeflerin 21'inci yüzyılda da Galatasaray'a ışık tuttuğunu söyledi.

Haberin Kaynağı.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.