Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Evet Arkadaşlar.Geldik Haftanın Son UEFA maçına.Ne Yazıkki Erciyes Yenildi ama İnşallah Bu Aksam Gs Geçenki gibi bir sürpriz yapmayıp Yener.Benim içimden Kesin galibiyet gibi geçiyor ama tabiki ne olacagı belli olmaz Örneğin ilk maç :) Ama Işin ciddiyetini anlamışlardır artık.Sanmıyorum ilk maç gibi olsun..Bence Yenecek Yine de başarılar :)

Siz neler düşünüyorsunuz??
Silindi
Banned
0
Sormaya gerek yok tabi ki gs geçer turu.
Eh bir galatasarayli olarak yenicegimizi dusunuyorum ve inaniyorum ki 3-2 cok avantajli bir skor .. 1-0 , 2-1 yeter .. Hele birde 2-0 one gecebilirsek rahatladık demektir ..

Eh son 10 dk internetten izleyebilirmiyim diye arastirmakla gecti umuyorumki ilk defa bir maci izleyebilecegim ;-)
Adept
4.3
Ders almış olduklarını düşünüyorum.. (umarım...) :ters

Isviçre takımları genelde deplasmanlarda strese giriyorlar, burada pek oynayabileceklerini düşünmüyorum.

Bence Galatasaray tamamiyle ofansif oynayıp, bol gol atmalı. 1-0'da skorun üstüne yatmamalı, farkı olabildiğince açmalı. Arda'dan güzel bir performans bekliyorum, onun oynadığı tarafta adamlar zayıf.

Hakan Şükür geçen sefer gibi oynayacaksa, hiç oynamasın. Ümit Karan ve Nonda oynasın, daha iyi.

Lincoln ile uzaktan gol atmaya çalışacaklarını düşünüyorum.
Bu Arada Sion'un Bir Oyuncusu Adını tam olarak bilmiyom ama Chielilili gibi bişe galiba.Takımdan Ayrıldı.(Ayrılma sebebi ise oruc) Gerçekten HeLal olsun.. Takımımıza Başarılar (:
Adept
4.3
Burada, ikinci bir alt konu açmadan duramayacağım. Herhangi bir şekilde Müslümanlık'a karşı bir şey söylemek istemiyorum, yanlış anlamayın. Ama sizce bir sporcu oruç tutmalı mıdır gerçekten de? Şiddetli bir performans düşüşü yaşayacağı aşikâr bence, bunun da Allah tarafından hoşgörüyle karşılanacağını düşünüyorum. (Herhangi bir dine inanan bir kimse değilim, ancak bir Müslüman olsaydım eğer, düşünce tarzım bu yönde olacaktı.)
Ya Tutmasa Bile Müslüman Insanın içi rahat etmez.Yani şahsen benim etmez :) Tamamen içlerindeki duygulara,düşüncelere baglı.
Adept
4.3
Anladım, ancak bu bakış açısıyla, kulüp de oruç tutmamasını istemekte haklı bence, haksız mıyım?
Bence Herkesin Din inancına saygı göstermelisin.Tabiki tutmamasını söyleyebilirsin fakat Oyuncu olumsuz bişe dediğinde bunu hala ısrar edersen o zaman yanlıs olur bence.Sion'lu oyuncuyada başkan ve t.direktör çok bagırmıs bu konuda.Bence Saygı gösterilmeli bknz.Feldkamp
Adept
4.3
Hoşgörü şart tabii ki, o bir ay boyunca oyuncuyu oynatmayarak bunun üstesinden gelebilir, baktı ki performansı o kadar da düşmedi, oynatabilir bile, haklısın.

Tamam, sadece biraz toplum analizi yapma gereği duydum, teşekkürler. :)
Tutmadığı orucu daha sonradanda tutabilir. Ben mesela 3 gün kaçırdım hastalığımdan dolayı sonradan tutacağım. Sonucunda oyuncu sadece kendisini değil takımını vede milletini de düşünmelidir. Oruç biraz bahane gibi geldi bana.
Belliki Futbolcu Yönetiminden böyle birşey beklemiyordu.Ayrıca Öyle Oruçluyken canım sıkıldı, neyse bozim vs gibisinden şeylerle oruç mu bozulur?Hiçte Bahaneye Benzemiyor.Basit bir karar vermedi çünkü.Hadi sadece o maçta oynamasa neyse ama takımdan ayrılmak bence bilerek değil..
Adept
4.3
Güzel maçtı. :)
Helal Galatasaray'ıma.:)
Galatarasarayı canı gönülden tebrik ederim.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.