Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Real Madrid ile 6 yıllığına anlaşmış.Açıkcası çok mutlu oldum.İnşallah en iyi şekilde bizleri temsil eder.

Bu konu tedbunndy tarafından düzenlendi(2011-05-19 19:17, 12 yıl önce)
Expert
34.0001
süper haber fakat tek sıkıntı 2.5 milyon avro az değil mi? İspanya'da futbolcu maaşlarının yarısını vergi olarak alırlar.
Acaba İspanya'da da vergileri takımlar mı veriyor,yoksa Nuri kazandığı 2.5 milyon avronun bir kısmını mı vergi olarak verecek? Ben oyuncular kendi veriyor diye biliyorum fakat Atletico Madrid Forlan'ı elinden çıkarmak isteme sebebi olarak vergilerin artmasını gösterdi.

Ekleme:Sanırım Mesut'da yılda 5.5 milyon avro alıyor.Bu duruma göre Nuri ucuza kaçmış.Gerçi Nuri'nin şu anda aklında ki en son şey paradır.Kolay mı adam Real Madrid'de oynucak.
Hayırlısı olsun bende o para olayına takıldım az gibi geldi banada
tedbunndy : Acaba İspanya'da da vergileri takımlar mı veriyor,yoksa Nuri kazandığı 2.5 milyon avronun bir kısmını mı vergi olarak verecek? Ben oyuncular kendi veriyor diye biliyorum fakat Atletico Madrid Forlan'ı elinden çıkarmak isteme sebebi olarak vergilerin artmasını gösterdi.

Ekleme:Sanırım Mesut'da yılda 5.5 milyon avro alıyor.Bu duruma göre Nuri ucuza kaçmış.Gerçi Nuri'nin şu anda aklında ki en son şey paradır.Kolay mı adam Real Madrid'de oynucak.

oyuncudan alıyorlar.
forlan'ın net geliri düşeceği için böyle bir durum söz konusu olmuştur.
demekki neymiş almanya milli takımını seçmedende madrid de oynayabiliyormuş bir TÜRK ;-)
Novice
12.5
Nuri'nin gitmesine çok sevindim ama ikili mücadelelerde çok zayıf.İnşallah başarılı olur.
vay arkadaş :)
Hamit Altıntop'da Real Madrid ile anlaşmış.
Expert
34.0001
https://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/Home.htm

İspanyolca sitede 1 saattir var, ingilizceye düşmesini bekliyordum :)
Mesut'a ders olmuştur, demek ki Alman Milli Takımını seçmeden de RM'ye gidilebiliyormuş. Khedira'nın 11 oynadığı yerde Nuri ve Hamit 50 kere oynar. RM orta sahası Türklerden olustu, çok sevindim. umarım başarılı olurlar. Real'i severdim, Jose, Nuri, Hamit'i aldılar daha çok sevmeye basladım.
Mesut beye ağır kapak oldu sanki. yada Türk milli takımını seçseydi real e alınırmıydı diyenlere :)
Mesut'un öyle bir açıklama yaptığını sanmıyorum.Bildiğim kadarıyla bizim medyanın uydurduğu bir durumdu.Aslında olayda şuydu.Mesut o yetenekle zaten Real'e giderdi.İsterse Fas'lı olsun bunun bir önemi yoktu.Olay Alman milli takımı sayesinde hemen keşfedilmesiydi.Peki bizi seçse ne olurdu ? Bu dünya kupasını kaçıracağı için bu sene Real'e gitmesi zordu.Sadece Werder'de yaptıklarıyla gitme şansı vardı.Real'e gitmesinde dünya kupası sadece vesile oldu.Tamam Nuri bizi seçti de,peki Nuri kaç kere A milli takımda oynadı ? Olay Türk olmak veya Alman olmak değil.Olay sadece Almanya veya Türkiye liginde oynamak.Bizim burada adama yıldız diyorlar adam hemen bir havalara giriyor,magazinlerden düşmüyor,antremanlara çıkmıyor sonrada diyorki pasaportumuzda Türkiye yazdığı için Avrupa'ya transfer olmamız çok zor.Almanya'da adamlar it gibi çalışırkan sen burada k.çını başını gezdirirsen bok gidersin Avrupaya.
hayırlısı olsun



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.