UEFA Kupası'nda Galatasaray'ın rakipleri belli oluyor. Metalist'in grubu lider bitirmesiyle 2. sırada kalan temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nden gelecek bir takımla eşleşecek. Saat 14.00'de çekilecek kuralar canlı yayında MYNET'ten sizlerle buluşacak.

İlk maçı dışarıda oynayacak temsilcimizin muhtemel rakipleri arasında son UEFA Kupası şampiyonu Zenit, Fiorentina, Fenerbahçe'yi eleyen Dinamo Kiev ve Werder Bremen gibi ekipler var.

Muhtemel rakiplerimiz:
Bordeaux
Werder Bremen
Shakhtar
Marsilya
Aalborg
Dinamo Kiev
Zenit
Fiorentina

Öte yandan grupları lider bitiren Wolfsburg, CSKA, Hamburg, St. Etienne, Standard, Udinese, Metalist, ve Man.City, grup maçlarını 3. sırada bitiren PSG, Olympiakos, Sampdoria, Nijmegen, Braga, Aston Villa, Lech Poznan, Kobenhavn takımlarıyla eşleşecek ve ilk maçı dışarıda oynayacak.

3.tur ilk maçları 18-19 Şubat 2009, rövanş mücadeleleriise 26 Şubat 2009 tarihlerinde oynanacak.

Tam SonucLandıgında Yazıcam.
sonuçlandı bordeux..
kesin yenilicek:)
Gs,Bordeaux'u eler.ama yenince, Nijmegen-Hamburg ekibinden biriyle karşılacak.Hamburg gelirse Gs elenir.
Nijmegen-Hamburg u Yer Varmısınız İddaya :)
Nijmegen'i açıkçası pek bilmiyorum.ama Hamburg bu sene sağlam oynuyor.Gs Avrupa maçlarında bana göre kötü oynuyor.bu sene biraz daha iyi olmasına rağmen Hamburg eler.
Gs Bord. yi elicek sonra Hamburga elenecek ? Gs bordoyu eleyemez.Elersede Hamburgu veya diğer takımı çok rahat geçer.

Ama Gsnin bordoyu elemesi mümkün değil.
3 kere karşılaşmışlar.2'si Bordo'nun.ama bana göre Gs,Bordoeaux'u eleyecek,Hamburg'a elenecek.bakalım artık ne olacak durum.=)

Bordo iyi futbol oynamıyor.Hamburg'un futbolunu beğenirim.
Bordeaux'u rahat geçeriz.
Geçen seneki Bordeux-Galatasaray maçını kıstasa almayın.İki takımda çok farklı, özellikle Galatasaray.Michaell'in dedeği gibi Bordeux'u elerse Hamburg kolay.Umarım hedeflerine ulaşır.
Michaell : Gs Bord. yi elicek sonra Hamburga elenecek ? Gs bordoyu eleyemez.Elersede Hamburgu veya diğer takımı çok rahat geçer.

Ama Gsnin bordoyu elemesi mümkün değil.

Nijmegen Hamburgu Yenicek Varmısın İddaya
:selektor
:selektorBordonun eski kadrosu yok artık ve bizim eski kadro kötüydü yeni kadro gayet iyi yeneriz bordoyu ama Hamburg çıkarsa emin değilim
1. maç bordo 2 - 1 gs
2. maç gs 2 - 0 bordo

gs 0 - 1 hamburg
hamburg 0 - 2 gs
Pyscho_Teller :
Michaell : Gs Bord. yi elicek sonra Hamburga elenecek ? Gs bordoyu eleyemez.Elersede Hamburgu veya diğer takımı çok rahat geçer.

Ama Gsnin bordoyu elemesi mümkün değil.

Nijmegen Hamburgu Yenicek Varmısın İddaya
:selektor

Yokum.Nijmegeni bilmiyorum.Hamburgu biliyorum.Diğer takımın ismini ilk defa duyduğum için düşüncem Hamburgdan yana.Ama üstüne iddiaya girecek kadar güvenmem :)
Ali Samiyendeki Maça Ben Gittersem Kesinlikle Elenirsiniz :p Şaka Bir Yana başarılar galatasaraya.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.