Konyaspor-Galatasaray Turkcell Süper Lig 22. hafta maçı, Konya'daki olumsuz hava ve saha şartları nedeniyle ertelendi.

Konyaspor ile Galatasaray arasındaki Turkcell Süper Lig 22. hafta maçı, olumsuz hava ve saha şartları nedeniyle yarına (18 Şubat Pazartesi) ertelendi. Mücadelenin başlama saati 13.00 olarak belirlendi.

Karşılaşmanın hakemi Barış Şimşek, sahada yaptığı son incelemenin ardından kar yağışı ve zeminin futbol oynamaya elverişli olmaması nedeniyle erteleme kararını verdi.

Sahayı üç kez kontrol eden Şimşek, zeminin futbolcu sağlığını tehdit ettiğini ve bu şartlarda maçın oynanmasının imkansız olduğunu söyledi.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, olumsuz şartların oluşacağının sabahtan itibaren belli olduğunu belirterek, "erteleme kararı hakeme bırakılmamalıydı" dedi.

Sarı-kırmızılı kulübün asbaşkanı Adnan Polat da, "biz maçın ertelenmesi için saat ikide talepte bulunduk ama federasyonumuz saat beşe kadar bize cevap vermedi" diye konuştu.

Polat, Konyaspor maçı oynansa oynanmasa da ulaşım zorlukları yüzünden İstanbul'a ancak Salı günü varabileceklerini ve Perşembe günü deplasmanda Leverkusen ile yapacakları UEFA Kupası rövanşı için hazırlanma fırsatı bulamayacaklarını vurguladı.

-----------

Bizim İcin Cok Kotu Oldu Leverkusen Macına Hazırlık Yapılamaycak..
Stadın Onunde 4 saat Bekledik Saat 6:45 de İptal Diye Haber Geldi Taraftarlar İcinde Cok Kotu Oldu İstanbuldan Gelenler Geri Donmeyi Dusunuyorlar :S
Oda sizin şansınız.. :D
Silindi
Journeyman
2.8
UHUuaza :D gidemiyomusunuz maça bi üzüldüm ki xD
gene lideriz..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.