Silindi
Şilili oyuncumuz Claudio Maldonado İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'na gelen oyuncumuzu Dış Hatlar Terminali'nde Dış İlişkiler Müdürümüz Turgut Acar karşıladı. Şilili oyuncumuz taraftarımızın ve basın mensuplarının yoğun ilgisi ile karşılaştı.
Maldonado, Atatürk Havaalanı'na inmesinin ardından FBTV'ye açıklamalarda bulundu. Şilili oyuncumuz şunları söyledi: "Fenerbahçe gibi bir dünya kulübüne gelmekten dolayı çok mutluyum. Tanıdığım insanların olduğu bir takıma geldim. Alex, Deivid, Edu ile beraber oynadım, Lugano'yla ise karşı takımlarda oynadık. Onlarla aynı takımda olmak beni mutlu ediyor. Performansımı en üst düzeyde tutup Fenerbahçe'ye katkı sağlamak istiyorum. Buraya gelmeden önce Alex'le konuştum. O bana Fenerbahçe ile ilgili çok güzel şeyler anlattı."

Fenerbahçemiz için elinden gelenin en iyisini yapacağını söyleyen Maldonado sakin ve takım oyununa yardımcı olabilen bir yapısı olduğunu dile getirdi.

Oyuncumuz yarın sabah saat 9.30'da Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçecek.
Expert
34.0001
yarın 9.30 da acıbadem hastanesindeyim o zaman :P

şaka bir yana yorum yapamıyorum tanınmış bir oyuncu fakat geçen sene geçirdği sakatlıktan sonra ne durumda bilemiycem
.
Evet Maldonado Dün İmzağa Attı.(: Arkdaşlar Sağlık Kontrolündende Geçti Bence Fenerbahcenin Bir Ortasağaya Gerek Olmadığından Yanıyım. Bir FenerBahceli Olarak
Expert
34.0001
neden forvet alınmadı anlamadım.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.