Beşiktaş, Villarreal'de forma giyen milli futbolcu Nihat Kahveci ile 3 yıllığına anlaştı.

Turkcell Süper Lig'de ve şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen Beşiktaş, çok önemli bir transfere imza attı. Siyah-beyazlılar İspanya'nın Villarreal takımında forma giyen milli futbolcu Nihat Kahveci ile 3 yıllığına anlaşma sağladı.

Daha önce Türkiye'ye dönmek istemediğini ve futbol hayatını İspanya'da sürdürmek istediğini söyleyen Nihat Kahveci, başkan Yıldırım Demirören'in çabalarıyla ikna oldu ve siyah-beyazlı formayı giymek için “Evet” dedi.

Beşiktaş'ın Nihat için Villarreal Kulübü'ne 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenilirken, Nihat'ın alacağı ücret konusunda bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: Ntvmsnbc

İMZA TÖRENİ İNÖNÜ'DE

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören dün gece İzmir'de anlaştığı eski futbolcuları Nihat Kahveci'nin İnönü Stadı'nda taraftar önünde düzenlenecek imza töreniyle yeniden "Kara Kartal" olacağını söyledi.

Nihat ile yapılan ilk görüşmede milli futbolcunun bazı tereddütleri olduğunu ifade eden Demirören, "O bir Beşiktaşlı, nasıl olsa bir yolu bulunacaktı. Ortak yolu bulunca eski oyuncumuzu kartal yuvasına döndürdük. Bu herkese nasip olmaz" dedi.

Demirören, daha önceden medyaya yansıdığı gibi milli futbolcu ile aralarında hiçbir kırgınlık olmadığını, aksine Nihat'ın Türkiye'ye dönme konusunda küçük pürüzlere takıldığını söyledi. Beşiktaş Başkanı, Nihatı'ın sözleşme töreni tarihini kısa sürede belirleyerek kamuyouna duyuracaklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Mynet Spor
Herşeyin hayırlısı..
8)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.