Başkan Vekilimiz Nihat Özdemir ile Ankaraspor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Gökçek arasında uzun süredir süren pazarlıklar sonucu, Özer Hurmacı 3 yıllığına resmen Fenerbahçeli oldu. Fenerbahçemiz, Özer`e karşılık 4.2 milyon Euro ile İlhan Parlak ve genç futbolcu Özgür Çek`i vermeyi kabul etti.

Transferi resmi internet sitemizden duyuran Fenerbahçemiz, şu ifadelere yer verdi:
"Profesyonel Futbol Takımı kadrosunu, Türk futbolunda geleceğin yıldızlarından biri olarak kabul edilen Ankaraspor`dan Özer Hurmacı`yı transfer ederek güçlendirdi. Fenercell abonelerinin herkesten önce duyduğu transfer haberi camiamızda sevinçle karşılandı. 20 Kasım 1986`da Almanya`nın Kassel kasabasında dünyaya gelen Özer 1.74 boyunda ve 70 kilo ağırlığında. Trabzonsporlu eski futbolcu Lemi Çelik`in yeğeni olan genç yetenek, Almanca, İngilizce ve Fransızca biliyor. Orta sahada görev yapan, futbolun hem defans hem de hücum yönünü çok iyi kullanabilen başarılı oyuncu Almanya`nın amatör küme takımlarından Hermania Kassel, Türkgücü Kassel ve Baunatal`da forma giydikten sonra 2005 yılında Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor`a transfer olarak profesyonelliğe ilk adımını attı.

Başkent ekibinde 2 sezon forma giydikten sonra 3. lig takımlarından Keçiörengücü`ne kiralanan Özer 29 maçta 3 gol atarken bir sene sonra Ankaraspor`a gelerek Turkcell Süper Lig`de forma giymeye başladı. Ankaraspor`da 97 mücadelede formasını ıslatan genç futbolcu 8 kez fileleri havalandırdı.

Yetenekli futbolcu forma giydiği ekiplerde gösterdiği başarılı performansla 23 kez milli olurken 2007 yılında Fatih Terim tarafından 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme maçında Norveç`e karşı da Milli formayı ilk kez giyme hakkını kazandı. Özer Hurmacı artık Fenerbahçe forması için ter dökecek. Hurmacı`nın imza töreni ile ilgili detaylar daha sonra resmi yayın organlarımızdan açıklanacak."

Bu konu Nexima tarafından düzenlendi(2009-06-12 20:34, 14 yıl önce)
siz bunları alın biz deco cisse gudjohnsen bunlarla takılalım :) ;)
lol. bunlar dediğin belkide şuan Türkiye'de en iyi tekniğe, hıza sahip oyuncular arasında. takılın ama kendinizi fazla kaptırmayın sonra büyük hayal kırıklığı yaşayacaksınız. ^^
bak kendin söylüyorsun türkiye'de en iyi tekniğe sahip oyuncular ama dünya çapında değil :) neyse yinede bize tebrik etmek düşer
abi Özer henüz genç kendini Fenerbahçe'de kanıtlayacaktır umarım. Daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Ayrıca diğerlerini bilemem onlarda çok zor ama Deco ile hayal gücünüzün sınırlarını bayağı zorluyorsunuz.
asıl deco en kolayı şu an ki takımdan 5.6milyon £ alıyor gs 5 milyon teklif etti ve bizim frank devrede ayrıca olumluda bakıyor
Siz dikkat edinde elinizdekilerden olmayın (takımda kayde değer bi futbolcu yok zati) örnek; Frank Ribery ;-)

Ariel Ortega kendi isteğiyle ayrıldı. Kendi isteğiyle ayrılması farklı, Ribery gibi kaçıp gitmek farklı zuhauha :D

Bu konu Sodom tarafından düzenlendi(2009-06-12 23:38, 14 yıl önce)
Sizde dikkat edin Ariel Ortega..
İnterin başkanı deco yu alıcakmıs eski öğrencisini ıstıyormus morinho siz deco ruyanızda zor gorursunuz
Inter Başkanı Massimo Moratti, Chelsea'nin yıldızına resmen talip olduklarını açıkladı. Moratti, teknik direktörleri Jose Mourinho'nun daha önce de istediğini belirttiği Deco'nun yanı sıra Carvalho için de "Alacağız" diye konuştu. Deco'nun da G.Saray yerine Inter'e gitmek istediği ifade ediliyor. Zaten, Deco Mourinho'nun eski öğrencisiydi.
Özer Hurmacı Türkiyenin en yetenekli genç oyuncularındandır.2 3 sene içinde büyük miktarlarla Dünyanın en büyük kulüplerine gitmeye bana göre adaydır.

Bu Galatasaraylılar neden bu kadar komik ya :D

Deco mu :con Zuhahaha :D hem de 5 Milyon € ya ? :D:D:D:D
:D ayrıca Fenerbahçe, Poulsen'ininde bonservisi 7 milyon €'ya almış. hayırlısı olsun.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.