Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
arkadaşlar bu konu hakkında detaylı bilgisi olan varmı¿ neler gerekli ? pilot olmak için bi okul veya univ. bitirmek lazım mı ? nasıl başlangıç yapılır bu işe neler qerekli Bilqisi Olan varsa Yardımcı Ola Bilirmi ? Tşklr
Ralli mi yahu tehlikeli meslek o :)
Hızı seven bir insan daha.
:selektor
Hayla yardımcı OLmadınız?_
İlk öncelikle direksiyon ve vites kabiliyetinin çok iyi olması gerekir. Üniversite veya lise mezunu olmanın pek gerekeceğine hiç sanmıyorum. Motorla iç içe olman lazım. Senin yapman gereken ralli yarışlarına kendin katılman. Yanılmıyorsam onlarda en iyi dereceye sahip olanlar yarışıyor. O derecelere girip, bir yetenek avcısı tarafından fark edilmen. Zaten google'de araştırma yaparsan ortaya çıkar..
Yeni bir Ken Block geliyor.https://www.tosfed.org.tr/ bu siteden detaylı bilgiyi alabileceğini umuyorum.Sanırım yarışman için eğitime girmen ve ondan sonra lisans alman gerekebilir.
Ayrıca uluslararası pilotumuz malesef GALATASARAY harici yok.İşte farkımız :) ayrıca rallide para yok benim gibi sende pilot ol :)
berkancık : Ayrıca uluslararası pilotumuz malesef GALATASARAY harici yok.İşte farkımız :) ayrıca rallide para yok benim gibi sende pilot ol :)

Uçak pilotu olmak artık çok gereksiz... İnsansız hava uçakları ne yazık ki pilotların yerini almaya başladı. Yakın gelecekte yolcu uçaklarıda dahil tüm hava taşıtlarının insansız olacağını vurguluyorlar. -DİSCOVERY CHANNEL-

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.