Ve Beşiktaş 2.5 aydır uğraştığı transferde mutlu sona ulaştı. Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma artık Beşiktaş forması giyecek. Beşiktaş'ın bu futbolcunun bonservisi için İnter kulübüne 7.5 milyon euro ödeyeceği öğrenildi.

Beşiktaş'ta 7 numaralı formayı giyecek olan 27 yaşındaki Portekizli yıldızla siyah beyazlılar, 3 yıllık anlaşmaya vardı. Ricardo Quaresma perşembe günü İstanbul'a gelecek.

QUARESMA ARTIK KARTAL

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Bir süredir transfer görüşmeleri yaptığımız Inter'in Portekizli oyuncusu Ricardo Quaresma'yı siyah-beyazlı renklerimize bağladık. Quaresma artık Kartal'' denildi.

Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı, 3 yıllık anlaşma sağladıkları Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma transferinin Siyah-beyazlı camiaya hayırlı olmasını diledi. Serdal Adalı, transferle ilgili olarak şunları söyledi: Uzun bir süreçten sonra bu transferi gerçekleştirdik. Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören'in, "Bu transfer mutlaka bitmeli" sözlerinden sonra hiçbir zaman umutsuzluğa düşmedik. Quaresma, Siyah-beyazlı camiamıza hayırlı olsun. Adalı ayrıca, futbolcunun kulübü İnter'e 7.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeneceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Mynet Spor
Hatırlayacak olursak Beşiktaş dünyanın tek Japon asıllı Brezilyalı futbolucusu olma özelliğini elinde bulunduran Tabata'ya bu takdîre şâyan özelliğinin yanısıra , tüpçü başkanın Gaziantepspor'u zengin etme hayallerinden ötürü ; futbolcunun bonservis bedeli olarak 8 milyon euro ödemeyi kendine bir borç bilmişti . Ona göre daha verimli bir transfer olacağa benziyor gerçekten de ...
Güzel (!) Bizans üçlüsünün önemli bir parçası olan Beşiktaş kulübüne hayırlı , uğurlu olsun ..

Bu konu hain_kostok tarafından düzenlendi(2010-06-14 00:35, 13 yıl önce)
Yılın Transferini yaptık!
Umarım hakkını vererek oynar. Gittiği büyük klüplerde istenilen başarıyı yakalamasa da, unutulmamalıdır ki bir zamanlar Ronaldo bu oyuncunun yedeği olarak görev yapıyordu. Porto'da oynadığı futbol'u özlediğimiz bir oyuncu olmasına rağmen Beşiktaş'ta daha başarılı olacağına inanıyorum.

Beşiktaş'ımıza hayırlı olsun.
Ligin kalitesini artırmak için iyi transfer. Fenerbahçeli olmama rağmen bize gelse sevinirdim ben açıkçası. Yetenekli oyuncu ama Kazım gibi sanki yeteneğini sahaya yansıtamıyor. Interliler kurtulduguna çok seviniyor suan, ama Porto'daki gibi oynarsa yararlı olur. Eğer burdada tutunamazsa overrated bir futbolcu olduğuna emin olacağım. Lig için hayırlı, Beşiktaş için hayırsız olsun.
Hayırlısı olsun.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.