Saracoğlu'nda Galatasaray posteri

UEFA Kupası, bu akşam 21:45'te Almanya'nın Werder Bremen ile Ukrayna'nın Shaktar Donetsk takımları arasında oynanacak maçla sahibini bulacak. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki final için hazırlanan VIP girişine, bu kupayı kazanan takımların dev posterleri asıldı. Bu posterler arasında 17 Mayıs 2000'de kupayı kaldıran Galatasaraylıların zafer anı da yeraldı.



İlk finalleri
Werder Bremen ve Shakhtar Donetsk, 38. ve son kez düzenlenen UEFA Kupası’nda ilk defa final oynayacak. Werder yarı finalde bir başka Alman temsilcisi Hamburg’u, Ukrayna ekibi Shakhtar ise aynı ülkeden Dinamo Kiev’i eledi. UEFA Kupası’nda Alman ekipleri 13 kez finale çıkarken, 6 defa mutlu sona ulaştı. Ukrayna’dan ise ilk defa bir takım finalde mücadele edecek.

23 asisti var
Werder Bremen’in finaldeki en büyük kozlarından biri bu sezon 23 asist yapan Türk yıldız Mesut Özil olacak. Türkiye’den yapılan teklifi geri çevirerek tercihini Alman Milli Takımı’ndan yana kullanan Mesut, kart cezalısı olan Brezilyalı yıldız Diego’nun yokluğunda Pizarro ile birlikte yeşil-beyazlı takımı zafere taşımaya çalışacak.

Michael Platini’den övgü UEFA Başkanı Michel Platini, İstanbul’a övgü yağdırdı. Platini final kitapçığında yer alan yazısında futbolun günlük yaşamın çok önemli bir parçası olduğuna dikkat çekerek, “İstanbul’dan daha heyecan verici ve enerjik bir ortam düşünemiyorum. Shakhtar Donetsk ve Werder Bremen’in ortam kadar büyüleyici bir maç çıkaracaklarına eminim. İlk kez final oynayan takımlar kupayı evlerine götürmek isteyecekler” ifadelerini kullandı.;

Trafiğe düzenleme
Final için Kadıköy’de çeşitli önlemler alındı. Werder Bremen taraftarları Kadıköy rıhtımında oluşturulan, Shakhtar Donetsk seyircisi ise Kalamış Parkı’ndaki alandan stada gelecek. Stadın birinci güvenlik bölgesinden itibaren giriş kartı olmayan araçlar stat çevresine alınmayacak. Bağdat Caddesi istikametinde bazı şeritler trafiğe kapatılırken, Salı Pazarı Açık Otoparkı’na da park kartı olmayan araçlar giremeyecek.

YAYIN: Show TV

HAKEM: Luis Medina Cantalejo (İspanya)

SAAT: 21.45

STAT: Şükrü Saracoğlu

SAKAT: Naldo, Mertesacker,
CEZALI: Diego, Almeida (W.Bremen), Hübschman (S.Donetsk)

( Kaynak: Milliyet )
:asik2
:yes Galatasaraylı olmak bir Gurur dur :)
evet :D
geçen bir fb store girdik iki arkadaş.. üstümüzde gs formalarıyla falan.. neyse.. gittik kasiyerin yanına dedik uefa kupası maketi var mı yok dedi adam biz bir parti güldük.. :D sonra dedik Türkiye kupasının maketi var mı adam ona da yok dedi :D dedik artık süper kupa vardır heralde.. adam yok beyfendi yan dükkana lütfen dedi .. :D [ Yandada gs Store var ] xD

// her ne olursa olsun bu hiçbir takımı aşağılayacağınız anlamına gelmez. takım isimlerini düzgün yazın.

Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2009-05-15 19:33, 14 yıl önce)
Fenerbahçeli olmak bir asillik ve onurluktur . Siz ne anlarsınız :asik2
"cimBomBom"
:utangac1


@batuhan92
Dostum neden bu kadar yüzlerini vuruyorsun, çalışsınlar birgün onlarında olur.
Aziz Yıldırım : "3 sene üst üste şampiyon yapacağım" lafla yapılsaydı..
:asik2

Çok yakında, "aziz hoca şut ve gol" :)


@Some_one
Haklısın anlıyamayız. Fenerbahçe'li olup "asil" olmaktansa Galatasaray'lı olup "rezil" olmaya bile razıyım şu durumda.
;-)
olsun hacım ya ne güzel gittik eğlendik geldik :D
xD
:selektor
Galatasaray Geçmişte Çok Bomba PatLattı . YoLu GençLere Açıyor [FB] :D
Fenerbahçeli Misin? Allah Baska Dert Vermesin!

@Zeus
katılıyorum saa :D
Geçmiş geçmişte kaldı son yıllarda da biliyoruz ne kadar başarılı olduğunuzu.

Uefa finalinin Saraçoğlunda yapılması ne anlama geliyor onu bile anlayamamışsınız sanırım.Sizin Saraçoğlu gibi bir stadınız olana kadar biz de alırız birkaç UEFA kupası
aslantepe AVRUPA klasında bir stad olacak şuanda avrupadaki stadların benzeri bir şekilde yapılıyor stad ayrıca yeni yapılan bir statta eklemeli stadtan kat kat daha fazla iyi olur... Ayrıca uefa kupasını kazanmak çok kolay olsaydı uefa da finallere kalınca kimse sevinmezdi demekki bu kadar kolay diil... Ayrıca şuanda uefayı ve şampiyonlar ligini kazanan takımlara bakığımızda hiçbirinde 40 yaşında adam top koşturmuyor neden? çünkü gerek duymuyorlar... Bir man. utd ye baktığında bir sürü genç yıldızı var... Bir fb ye baktığımda tek isim semih geliyor aklıma başka isimde gelmiyor?
@xwerswoodx
doğrular acıdır dostum. fenerlilere baya acı gelmiştir o sözüm su getirin.
:utangac1


@Syntax
dmş ki : "Uefa finalinin Saraçoğlunda yapılması ne anlama geliyor onu bile anlayamamışsınız sanırım.Sizin Saraçoğlu gibi bir stadınız olana kadar biz de alırız birkaç UEFA kupası"

Cevap : Bizim stadımız zaten yapılıyor. saraçoğlu gibi kaç tanesine bedel olacağınada sonuna kadar inanıyoruz.
Bu arada kaç tane daha kupa alırsınız merak ediyorum. alırsınız, alırsınız ama UEFA kupası GS'ye özel biz alalım diye yapılmış. Siz FB'ler teneke kupayı alın sonra UEFA'ya yazılırsınız.
;-)



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.