Pyschiqopath2ın verdiği siteden izlediğim çekişmelere göre

Türkiye takımları
Galatasaray - Levadia Tallinn
Trabzonspor - Toulouse Fc
Shakhtar - Sivasspor
Fc Sion - Fenerbahce

ve diğer takımlarınkinide görün die upload yaptım






Galatasaray - Levadia

Burada 5 atarız orada da bi 5 atarız yeter onlara.
hehe D bencede :D
shaktar sivas bence çok gollü geçicek :D
İçeride de dışarıda da yener Shaktar Donetsk Sivasspor'u. Sivas'ın Anderlecht'i 3-1 yenmesi kimseyi aldatmasın yani. Anderlecht kendi sahasında 5 tane atmış bir o kadar da kaçırmış burada niye kendisini kassınki. Sivasspor bu sene küme düşerse hiç şaşırmamki beklentilerim de o yönde.
basic her konuda istisna olacan yani :D:D bencede çok gollü geçecek ama gsnin son maçı 6-0 bu defada bir sürpriz yapabilir :D
Basic : shaktar sivas bence çok gollü geçicek :D

Bencede, sivas hepsine geçirecek :ter
galatasarayın rakibini ilk defa duydum bilgisi olan varmı?
Levadia Tallinn 98'de kurulan bi takım. ama 6 kere lig şampiyonu olmuşlar. bu senede lider götürüyorlar maç eksikleri olmalarına rağmen. stad kapasitesi 5000. Gs ayarında bi takım değiller, göze batan oyuncuları yok. rahat geçer Gs. Fenerbahçemizin rakibi Sion ise İsviçre takımı.

İsviçre`nin önde gelen kulüplerinden biri olan FC Sion 1909 yılında kuruldu. 1992 ve 1997 yıllarında İsviçre liginde şampiyonluğa ulaşan Sion, İsviçre Kupasını da 11 kez müzesine götürmeyi başardı. Geçen sezon 10 takımlı İsviçre ligini 37 puanla 8. Sırada bitiren FC Sion, İsviçre Kupasını kazanarak UEFA Avrupa Ligi`nde mücadele etme hakkını elde etti. Fransız teknik adam Didier Tholot`nun çalıştırdğı İsviçre ekibi, maçlarını 16500 kişi kapasiteli Tourbillon Stadı`nda oynuyor. Kırmızı beyazlı renklere sahip olan Sion 2009-2010 sezonunda, 4 haftanın geride kaldığı İsviçre liginde 2 galibiyet 2 mağlubiyet alırken, topladığı 6 puanla 4. Sırada bulunuyor. Kadrosunda birçok yabancı oyuncu yer alan İsviçre ekibinde sadece 6 futbolcu İsviçre vatandaşı. Takımın en göze çarpan ismiyse 31 yaşındaki tecrübeli Belçikalı forvet emile Mpenza

Mpenza ve Dominguez etkili oyuncular. Galatasaraylada eşleşmişlerdi bikaç sene önce. ilk maçı sahalarında 3-2 alıp, İstanbul'da 5-1 yenildiler. Bilica ceza alacak büyük ihtimalle. o güne kadar stoper transferi yapılması gerek. çünkü dünkü Honved maçında verdiğimiz açıkları verirsek Mpenza değerlendirir. hızlı bi oyuncu. ayrıca rakibin forumundan alıntı, benimkide antu'dan alıntı. :D

FC Sion forumundan alintilar:
FC Sion forumlarinda dolastim ve dilleri almanca oldugu icin buraya yazayim ve ceviriyim dedim.

Kura cekilirken ve rakip Fenerbahce cikarken:
autsch... - amannnn...

scheisse...!! - hast... (anlayin iste )

istanbul.... schade... - maalesef istanbul...

so es scheiss los - berbat kura

Neeeein... - Hayiirrrr

die türken!!! - TÜRKLER!!!

das darf nicht wahr sein.. scheisse. - bu dogru olamaz.. kahretsin.

HEILIGE SCHEISSE! Ein Hass auf diese Los-Heinis - ALLAH KAHRETSIN! Kura cekenlerine sinir oldum

Fenerbahçe Spor Kulübü... offenbar noch wilder als Galatasaray und Beşiktaş. Guet z´Nacht am Schsi. - Fenerbahçe Spor Kulübü... Galatasaray ve Beisktastan dahada beter. Elveda diyleim!
KAPAK!

Und wieder zwei Auswrtsspiele - ve yine 2 deplasman maci

Fener ist DER Klub in Istanbul. Als wir gegen Gala da waren‚ hatten uns alle die Daumen gedrückt. Da war vom Hotelportier über den Chauffeur bis zum Stadion-Security im Ali Sami Yen (!) jeder Fener-Fan. Von Beşiktaş hatte es auch noch ein paar‚ aber Fener ist in dieser Hinsicht glaub schon noch mal ein anderes Kaliber. - Istanbulun Efendisi Fenerbahcedir. Galatasaraya karsi orda iken‚ herkes bizi desteklemisti‚ Otel calisanindan söföre ve ALI SAM YENDE STADYUM SECURITISINE KADAR HERKES FENERLIYD! Besiktasdanda vardi bir kac tane. AMA FENERBAHCE YI besiktas ve galatasaraylan KIYASLAMAYIZ. FENERBAHCE IKISINDEN COK BÜYÜK BIR KULÜP!
Buda KAPAK 2. Uydurma yoktur hepsi gercekdir...

biride O Stadyumda oynamayalim bu stadyumda oynayalim felan filan demis. birin cevabi ise böyleydi:
Der sollte besser probieren‚ den Gegner zu tauschen! - Stadi degilde rakibi degistirsek!

Fantechnisch wird das ein Genuss!
Nur schon deshalb lohnt sich ein Trip nach Istanbul - Taraftarlari acisindan süper bir atmosfer olacak! sadece bu yüzden zaten Istanbula gitmeye deger!
saol aydınlattığın için :)
:)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.