Öncelikle Merhabalar;

Arkadaşlar bir web teması buldum ve bunu kendimce editlemek istiyorum. Editlemek istediğim kısımda sadece logodaki yazı. Yanlız logodaki yazının formatını değiştirmeden ve kalitesini bozmadan nasıl istediğim gibi editleyebilirim ? Bilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum. Birde özellikle Lucretius cevaplarsada çok iyi olurdu...

Saygılar...
ps ile istediğin değişikliği yapabilirsin.Ancak bakılırsa sende yenisin bu işlerde onun için dökümanları kurcalamaktan başka çaren kalmıyor(google arrattır) ya da gönüllü çıkabilir yardım edecek..
Adept
4.3
Merhabalar Enigma,

Flash altina actigina göre basligi, sitenin Flash oldugundan yola cikiyorum. Flash template editlemek istiyorsan, Flash'i decompile etmen gerekir. Sonra Adobe Flash ile istedigin degisiklikleri yapabilirsin.
Resim üzerinde değişiklik yapmak istemiyormu yoksa ben mi yanlış anladım :O_o
Çok afedersiniz özür diliyorum. Yanlış yere açmışım. Bildiğiniz resim dosyaları için demiştim. Jpeg, Gif, Png gibi uzantılı resim dosyaları var. Bir sitede gördüm bendeki temanın logosunu fontu değişmeden Türkçesini yazmış. Bende bunun gibi bir çalışma yapmak istiyordum. Acaba işe nerden ve hangi programla başlamalıyım ? Cevaplarınız içinde teşekkür ederim...
Ƹnigma : Çok afedersiniz özür diliyorum. Yanlış yere açmışım. Bildiğiniz resim dosyaları için demiştim. Jpeg, Gif, Png gibi uzantılı resim dosyaları var. Bir sitede gördüm bendeki temanın logosunu fontu değişmeden Türkçesini yazmış. Bende bunun gibi bir çalışma yapmak istiyordum. Acaba işe nerden ve hangi programla başlamalıyım ? Cevaplarınız içinde teşekkür ederim...
aslında görseli görsek daha sağlıklı yanıt verebiliriz.
Tabiki.. işte logo ve ben bu logodaki yazı fontunu değiştirmeden istediğim bir yazıyı yazmak istiyorum. Tabi kaliteside düşmemeli.
ben sana normalini anlatayım normalde bu dediğin olanaksız. fakat bu görselde photoshop'da yazıyı temizlersin daha sonra trajan fontunu kullanarak istediğin yazıyı yazarsın.
Hmm anladım fotoşopa ihtiyacım var demek :] Tamamdır arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum.
Ƹnigma : Tabiki.. işte logo ve ben bu logodaki yazı fontunu değiştirmeden istediğim bir yazıyı yazmak istiyorum. Tabi kaliteside düşmemeli.


Paint'in gözünü seviyim (:

Biraz daha özensem aynısını yaparım herhalde :D


Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.