1'incisi Servera Yeni Yaratıklar Ekliycektim Nasıl Yapabilirim "3 Boyutlu Değişik"
2'incisi Eski Konumdada Bir Yeri Owervieve Nasıl Ekliyebilirim Demiştim Cevap Verdiler Teşekkür Ederim Ama "Ally" e Tıklayınca Mul Tool da Kapılarda Static Oluyor Açılıp Kapanmıyor "type" Bölümüne t_wall Yazıyorum Floorlar Static Oluyor t_normal-t_grass Denedim Hiç Biri Olmadı
Evet Sorularım Bu Kadar Teşekkürler
18
Jupiter ---
, ---
0.00
378
0
1. sorun için Dökümanlarda Cok ACık Anlatım tarzları var
2. Sorunun icin Multool ile statick yapcaksan
İşe başlamadan önee sphere/save klasörüne girceksin sphereworld.scp nin icindeki herşeyi silip 1 kare boş bırakıcaksın sonra işine başlıyacaksın üstelik Kapı Gate Other stone teleporter gibi dinamik item diyim öle şeyler WorldGembit ler Staticke Eklenmez ..Umarım Yeterince acık olmustur
1 kare boş
BU KISIMI Anlamadım 1 Kare Boş Derken?
Arkadaşlar ben yaratığı ekliyorum verdataya felan inside de gözüküyor (p) gözüküyor yanında ama oyuna girince yaratık gözükmüyor chardef ide inside deki gibi yapıyorum o modelini ama olmuyor verdata yı uo klasörünede attm
18
Jupiter ---
, ---
0.00
378
0
Model No'nun Bi üstünü Alcaksın yani 0xf1 ise 0xf2 yazcaksın ama 0xe9 ise 0xf1 Olarak alıyoduk sanırsam İşte herzaman bir fazlasını alcaksın
55
Ordan Burdan Surdan
, Türkiye
0.00
28
0
Ama Scp Ye Eklerken 0xe1 se
0e2 Olarak Yani Aradaki [x] kalkicak..
18
Jupiter ---
, ---
0.00
378
0
Orasını biliyodur die söylemek istemedim :utangac1
Beyler Onu Yapmstm Biliyorum Xariyla Kaygılanma Yine Gorunmuyor Patliycam:(
55
Ordan Burdan Surdan
, Türkiye
0.00
28
0
Peki Bişey Sorucam Ekledigin Veyada Buldugun Verdatanin Tamemen Calistigina Eminmisin ?
Yanliş Bişi Yapmis Olabilirsin Kontrol Et Bence.
Hmm Evet Şimdi Kontrol Ettim Garip Birşey Daha demin uo ya attığım verdatanın boyutu değişmiş:S
55
Ordan Burdan Surdan
, Türkiye
0.00
28
0
=) Her Zaman Bir seye dikkatli bak yaptigin herseyi kontrol et eger bir problem bulamassan yardim iste.. Kolay Gelsin Sana
18
Jupiter ---
, ---
0.00
378
0
Clientinin Okuduğu uzantıya göre verdatayı atarsan Calısır yada attıgın verdatada patchli oluguna emin ol ve birde client versiyounun 2,0,3 olsun