arkadaşlar okumadık topiç kalmadı bazı sorunları düzetttim ama kafama takılan bazı sorular war 56b ile ilgili. kısaca sorunuö şu 55r4'den 56b feb 8 paketine geçiceğim.dökümanlardaki yazıyı okudum ve birçok topiçte okudum.

1.kendi yaptığım map ı 56b de nasıl deiştiricem. map dediiğim şu yani 55r4 de [area cove] 56b de areaerine areadef yazıyor fakat cove diye biiş yoq içinde.

2.56b ye geçtiğim için fix scpmi yenilemem lazımmı ?

3.varsa başka neleri yenileyeceğim. ?

Arkadaşlar Lütfen Bir yardım edin :(
Silindi
Members
0
Sadece fix scp yenilemiceksin bazı scriptsel yazılımları 56b kabul etmiyor bunlar aklımda yok şu anda ilerde debug falan yaşayabiirsin hepsini tek tek 56b için gözden geçir daha sonra yaptığım worldu nasıl aktarcam demişsin bu dizdiğin npc'ler falanmı yoksa alanlarmı yada event verdiğin kordinatlardaki alanlarımı demek istedin anlamadım.

Alan veya npc'leri kapı dağil 56'ye aktarmak için save klasorundeki sphereworld.scp'yi 56 deki save klasorundeki sphereworld ile değiştirebilirsin böylece servera eklediğin herşeyi aktarmış olursun areadef lere gelince bunuda 55r deki ismini hatırlamıyorum o scriptin içini kopyala yapıştır 56b scripts klasorundeki maps klasorunun içindeki map0.scp ile değiştir bazı packlerde bu sphere_map0.scp dir kafan karışmasın umarım anlatabilmişimdir
Tşk ederim map olayını anladım şimdi. Debug sorunu saıl oluyor ve 56b nin kabul etmediği scritpsel yazılımlar hangileri? bilen warmı acaba ?
Silindi
Members
0
uid gibi falan bende 2 ay ara verdim unuttum onları biraz araştırırsan belki bulabilirsin 55r'de kötüydüm 56b'de kendimi geliştirdim 55r ile ilgili bir çok şeyi unuttum neler kullanılıyordu kullanılmıyordu falan

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.