Arkadşalar Bu sitede Her şeyden Bahsedilmiş ama siteye Account Sisetmi Kurmayı Bahsedilmemiş...Yada Bashedilmişde Ben Rastlamadım...Servere Siteden Alınan Accountlarla Giriş Yapılmasını nasıl Sağlayabilrm...Bi Yardımcı Olurmusjunuz
ii de bu php bnm web domain html tabanlı...
Tarkanın şarkısı war Way anam why
aldığın sunucuya appserv programını kur. al sana php :) Oradaki dökümanıda incele. uğraşırsan yaparsın.
holygun yardım etmeyeceksen yorum yapma bilmeyebilir dalga geçmene gerek yok !
carmelo : holygun yardım etmeyeceksen yorum yapma bilmeyebilir dalga geçmene gerek yok !


Evt canikom anlatayım ben sana olayı. Şimdi linux sunucu ile yada windows sunucu arasındaki farkı bilmeyen plesk konusunda bilgisi olmayan bir insan server açarak nereye kadar gidebilirki. Ayrıca bahsedilen acc sistemindeki bugları nasıl fixleyebilirki. Aynı accountların aynı hesapların çakışmalarını nasıl engelleyebilirki.

Bir insan direkman alfabenin c d harfinden ögrenmeye başlarsa bi bok anlamaz olaydan. Ne yaptıgını bilemez zaten burada hazır bir sistem kullanılacagıda ap açık ortada. Sistemde bir backdoor filan warmı yokmu onu bile ayırt edemezken. Güm diye böle giriş yapan adama yardım etsen ne olur etmesen ne olur. Sonuçta kişi tarafından hiçbi değişiklik olmaz. Ne o bişey ögrenir nede yaptıgı bişeye benzer.

Oki doki ? Sanırım içimi döktüm

Dipnot: topic açılan hesabın fakebir hesap olduguda ap açık ortada.
yardim etmessen ogrenemez ama edersen en azindan sistemin nasl yurudugunu ogrenir ve zamanla kendisi cozer bazi seyleri.

_Jin html tabanlida bir cok account sistemi var bir iki editle duyzenleyebilirsiniz. dosaylar/ultima online/ account sistemleri bolumunde bulabilirsin.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.