Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Silindi
Herkese selamlar
Ben size bir oyuncu olarak bir sey sormak istiyorum. Gorsel olarak agacların ust ve govde kısımlarını kaldıran scripti, konfigurasyonu veya programı acıklarsanız cok sevinirim. Tesekkurler
o senin dediğin Anca world builder yada scriptelra lazım olr sen git milleti haksız actionda kes falan diye kisme sana burda ağaç patch falan sunacağınıda sanmyorm sen dicen belki İyi niyette kullancam ama ben bilemem senin iyi kötü kullancanı ben her ihtimale Karşı vermiyorm kusura bakma.Zaten SCript olmadığını bilmediğine göre bu tarz şeylerlede pek ilgin yok yani asıl amacın fazla belli.
Silindi
Journeyman
5.8
vay be Ne karakter tahliliymis seninkide insan sarrafı imisin. Ben acaip kotu niyetlerle kullanacaktım agacların gozukmemesini neler yapacaktım neler. Adam gibi soru soruyoruz rica ediyoruz senin uslubuna bak ayıp. Sen bunu abuse olarak algılıyorsan basit bi agac patchini sende sorun var Agac yine aynı agac arkadasım dallarını budaklarını gormuosun kendine gel bumu abuse? Ayrıca Bu dedigim olay pekde bilinmedik yeni birsey degildi sen 6-7 yasındayken ben ilk bunu gormustum simdi ogrenmek istedim.

Bu konu kuntizz tarafından düzenlendi(2008-10-11 06:09, 15 yıl önce)
@kuntizz
Ne saçmalıyosun :D Marlock 6 yaşındayken uo çıkmamıştı =)
uo beta tester alıyodu o zamanlar
Silindi
Master
8.5
Soyle sacmalıyorum Sanane shardi ilk acıldıgında sene 98 veya 99 duki resmi server daha once acılmıstır. marlock unda profilinde 16 yasıdna yazdıgına gore hesabını yapıver. (99un sonunda beta teste alım olmus)
Karakter in Options bölümünde olması gerek o ayar kendin ayarlıyorsun % kaç kaldırılmasını..
Beyin Özürlü OLduğunu Vurgulamak İstemiyorm ama iletimi adam gibi okusan iyi kötü niyetini bilemem demişim Bişeyden emin olsam veririm ve inan bana ağaç patch bolca kötü amaçta kullanılıyo.


Benim Yorumum Düzgün Şekilde Yorumunu Ona Göre Yap Dalgana Bak ok ? Peace.

Birde ben 98 Yılında 6 Yaşımdaydım.Denizin Söylediği Gibi Ultima Online Beta Testlerinden Yeni Çıkarken Türkiyede Uo 2000-2005 Senesi Yaygınlaştı Ondan Önceki Senelerde Milletin Hemen Bunları Keşfetmesi :| İnandırıcı Değil.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.