BeyLer Ben Artik Uodan 7 yil evveL aLdıgim Zevki alamaz hiç bir serverdada tadamaz oLdum. içinizden bi kişinin Pm iLe biLdigi güzeL bi server varsa söyleye biLirse sevinirim. yabanci türçke arapça fark etmes... Turkiyede Uo 15 yaş altına kalioo :(
15 yaş altına kalsa yıne ıyı 10 11 yasındakılar server acmaya kalkıyor..

Bu konu Anemon tarafından düzenlendi(2008-02-04 07:19, 16 yıl önce)
Silindi
Members
0
Birşey söylicemde siz bu yaş olayına çok taktınız burak ilk serverı actıgına 15 bile yoktu galiba ama şimdi bir çoğumuzdan cok daha iyi bir scripter... Yanlışsam söyleyin. Onemli olan yaş degil bilgi bilgisiz insanlar ileri geri packlarle ortaya cıkardıkları ne oldugu belli olmaya scplerle server acınca işte böyle oldu... Ultima-strike zamanında pack yayınını durdurdu iyi yaptı siz gidinde diger uo platforum sitlerinin sahiplerine bi kızın packlar durdurulsa bulursunuz adam akıllı turkiyede server hem su anda bir çok server var adam akıllı açık olduklarından isim vermiyorum ama sizlerde onlara deger vermiyorsunuz ph kapalı istiyorsunuz ph kapalı ama ortada player yok neden ph kapalı ph kapalı olmasını isteyen kalite isteyen siz degilmisiniz yapmayın allah askına yha
Ben uo'dan zevk almak için oynamıyorumki uo'yu

Bağımlılık + sıkıntı

Sende benim gibi olmuş olabilirsin:)
blueare : BeyLer Ben Artik Uodan 7 yil evveL aLdıgim Zevki alamaz hiç bir serverdada tadamaz oLdum. içinizden bi kişinin Pm iLe biLdigi güzeL bi server varsa söyleye biLirse sevinirim. yabanci türçke arapça fark etmes... Turkiyede Uo 15 yaş altına kalioo :(
Şu resime dikkatlice bak. Yaş sınırlaması görebiliyomusun ?
Ya arkasındaysa ? :D
7 yıl önce sende 15 yaşındaydın ben bu oyuna başladığım zaman bende 12-13 yaşındaydım belki daha küçüktüm.
Ben göremedim :D:D
Turkiyede Uo 15 yaş altına kalioo
Sanki 15 yaş altındakilerin yaptığını yapabiliyomuş gibi..
Ben 15 yaş altını şu şekilde yorumladım.Ekonomik bağımsızlığı büyük ihtimal yok ve açacağı server cep harçlıklarından olacaktır.İnsanlar emek verip kasıyor, bu yaşta 2-3 aylık server açıp egoları tatmin etmenin dışında gerekli olan emekçiye saygının gerekliliğini anlamak zordur.
VladimiR : Ben 15 yaş altını şu şekilde yorumladım.Ekonomik bağımsızlığı büyük ihtimal yok ve açacağı server cep harçlıklarından olacaktır.İnsanlar emek verip kasıyor, bu yaşta 2-3 aylık server açıp egoları tatmin etmenin dışında gerekli olan emekçiye saygının gerekliliğini anlamak zordur.
Bak şimdi sen böle demişsin ama Xantier i biliyorsun bu sene oks ye girecek.Ama yinede öle çok 3d prof olmasa bile oyun yapıyor ...Scripting de bayağı iyi.Yani 15 yaşa takılmışsınız bir.Ne var yani bende lise 1 deyim daha ne var.Unutmayın şu ata sözünü akıl yaşta değil baştadır...
Expert
34.0001
Ekonomik bağımsızlığı büyük ihtimal yok ve açacağı server cep harçlıklarından olacaktır.İnsanlar emek verip kasıyor, bu yaşta 2-3 aylık server açıp egoları tatmin etmenin dışında gerekli olan emekçiye saygının gerekliliğini anlamak zordur.


bence çokta yanlış söylememiş burda.
VladimiR : Ben 15 yaş altını şu şekilde yorumladım.Ekonomik bağımsızlığı büyük ihtimal yok ve açacağı server cep harçlıklarından olacaktır.İnsanlar emek verip kasıyor, bu yaşta 2-3 aylık server açıp egoları tatmin etmenin dışında gerekli olan emekçiye saygının gerekliliğini anlamak zordur.

Bak ne güzel demişsin ego tatmini diye sonuçta bu bir oyun. Gerçek hayatta elimzde kılış kimseyi kesemeyiz ama bu oyunda egolarımızı tatmin ederek elimizde kılıç herkezi kesebiliriz. vb vb.
Silindi
Expert
8.1
Bende 10 yaşında başladım.Problem yaşdan deil.Problem olgunluktan kaynaklanıyor.22 yaşında da tanıdıklarım var.Yaptıklarını çocuklar yapmaz.
Adept
4.3
Ben de yaşı arka planda tutanlardanım. =)

Ben de 14 yaşımla başladım bu oyuna, ve çok iyi hatırlıyorum ki; Britain mezarlığa giden yolda durur, geri kaçanları iyileştirirdim. Karşılığında bana para verirlerdi. ^^' O zamanlar da RP yapardım. xD Şimdilerde kardeşim başladı oyuna, o da 10-11 yaşında, aynı kaliteyi onda da görebiliyorum şahsen.

Tabii ki, hemen "kendi" sunucunu açmadan birkaç başka sunucuda tecrübe edinilmeli. Çatpat ile olmuyor. Bu herkes için geçerli. Asla en yukarıdan başlayıp başarılı olamazsın. Aşağıdan yavaş yavaş yükselmen gerekir.

Bu konuda söz sahibi olan veya UOda biraz olsun saygınlığın tadını çıkaran herkes, Couns veya Seer olmuştur eminim. Kendi sunucusunu açmadan bir sürü sunucuda çalışmıştır.

Eğitimin çok önemli olduğuna inanıyorum ben. Hem ailede alınan, hem de okulda.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.