Yıllardır oynuyorum bu oyunu. Her açılan serverda başlıyorum, bıkmadan usanmadan. Çünkü benim için önemli olan Ultima Online'ın o kendine özgü havası, başka bir şey değil. Ama bunca zaman geçmesine rağmen anlayamadığım bir şey var; (herhangi bir)serverın kapanmasını sağlamak için saldıranlar... Bunların asıl amacını asla anlayamadım. Ve işin kötüsü her zamanda başarılı oluyorlar. Hangi zihniyetle yapıyorlar böyle bir şeyi bilmiyorum ama beni çıldırttılar artık.
Bu isyanı neden şimdi yaptım diye düşündüm, sanırım bu sefer o yazlık sunuculardan bile açan olmaması. Bana o bile yetiyordu ama artık o bile yok.
Elpida'nın ana sayfasındaki o yalnız adama bakıp eski günleri düşünmekten fazlasını yapamayacağım sanırım artık...
O saldıranlar yakında saldıramıcaklar çünkü o karaktersizler yüzünden türkiyede uo bitecek görücekler kendi açtığı sphereyi hacklerler daha sonra anca
Bir de şu var saldıranlar veya hackleyenler inanılmaz br haz duyuyor hackledıgı için büyük bir iş başardığını düşünüyor çok mutlu oluyorlar bundan halbuki kimse ona hacklediği için ödül falan vermiyor veya daha cok sevmiyor
Uo artık emek harcamaya değmeyecek kadar yozlaştı, yozlaştırıldı bu hale getirenler utansın, bu hale getirenlere musamaha gözterenlere de yazıklar olsun birilerinin işine gelirken birileri zarar görüyor bu işte zarar görmeyip fayda sağlayanları sorgulamak lazım!!!
Artık Uo Colugun Cocugun eline gecti :)
Dediklerine katılıyorum. Yani saldırmak falan filan boş kişilerin boş işleri. Gerçek hayatta başarılı olamayan insanların, sanal alemde kendilerini tatmin etmesiyle alakalı. Aslında bu tarz şeyler olmasaydı belki ultima online hala sevilen bir oyun olabilirdi. Ama unutmamak gerek, sen ne yaparsan yap ''idam'' gelmedikten sonra hiçbir şeyi değiştiremezsin. Tabi bir oyun içinde adam asmak ne kadar doğru olur gerisi muamma >>>
Neophyte
26.6001
Konuya lütfen farklı bir boyut kazandırmayalım. Arkadaşımız güzel bir noktaya değinmiş.
Yapacak tek birşey var koruma almak.
-ultimada yeni server açarken artık yeni client ( version olarak değil özellik grafik kalitesi gibi) veya yeni güvenlik yöntemleri gerekli stantartlardan şuanki piyasadaki güvenilen bağzı connectorler kolayca aşılabiliniyor.

-server hackleyenler bence başka serverları destekliyor veya yönetiyor benim düşüncem.

-sphere kendi güvenlik yöntemlerini geliştirmeli artık yetersiz mağlesef çok yavaş geliştirilen emulatörü var.daha fazla açık kaynak kodlu içerik olmalı
2 sene önce yazmıştım millet demediğini bırakmamıştı.

Türk uocusu artık emek verilmeyi ve kalite görmeyi haketmiyor. Biz onlar için gece gündüz uyumadan çalıştıkça onlar arkamızdan kuyu kazıyor. O yüzden Nimloth'u ve Sphere Scriptingi bırakıyorum.

Böyle olacağı belliydi. Her konuda olduğu gibi millet olarak yapımız böyle. Elimizden geldiğince herşeyi trollüyoruz. Trollük nedir bilmeyen 70 yaşındaki amcam bile genlerinde var trollüyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.