Evet arkadaşlar burdan da kendime ders çıkaracağım onun için böyle bir konu açma gereği duydum sizce bir rp shardın nasıl olmasını istrersiniz?

Not:Gereksiz sistemler olmasın gibi cümleler yazmayın ya da yazacaksanız hangi sistemler olduğunuda söyleyin..
Tek birşey gerekir , ciddiyet. Ciddiyet var ise gerisi gelir :)
Lotherin : Tek birşey gerekir , ciddiyet. Ciddiyet var ise gerisi gelir :)

güzel bir tespit ama zaten rp sunucusu açacak kişinin ciddiyete ihtiyacı olmalı :)
@Berkanu

Bence Serverda Irk Sıstemiymiş Vs Olmamali + Sistem Dersende Kufur Eden Kisi Otomatik 5 Dk Oyundan Atsin 5 Dk Sonra Girebilsin Mesela.
2'Cisi : Server'da yenilik olmali mesela degişik ilgi çekici ornek binek buyutme felan yada Prenses sistemi gibi bişi prenses - prens :)
Zaten kafamda güzel şeyler var rp dışı konuşana ceza jail menüde rp dışı diye bişi koyarım rp dışı konuşanı atarım gibi düşündüm ya da rp dışı olarak konuşmak için bir function eklerim anca kişiden kişiye rp dışı konuşulabilir böyle şeyler güzel olur ama :)
guzeL de ugrastirir bunu icin zaman lazim ?
parantezler içinde konuşunca zaten anti rp anlamına geliyor..
Xantier : parantezler içinde konuşunca zaten anti rp anlamına geliyor..

geliştirmek bağbında şekilli bişi yaparım san andreas ml de arkın serverında oynadım çok güzel rp yapılıyor sistemler güzeldi bende biraz san andreasa dönük yapacağım..
:O_o
tek gereken sistem = adam gibi player
Xantier : tek gereken sistem = adam gibi player

bak o konuda haklsısın rp bilmeyenler "abi binek varmı" gibi konuşmalar halk dilinde "app"lik yapanlar olursa serverın en dibe düşer :) Sağlam player olsa dediğin gibi herşey çok güzel olur
Serverlar küfür edenlere 5 dakika ceza verirse,siz sağlam player beklemeyin.Bunu beklemek aptallık olur.

Bug Abuse : 96 saat
Küfür : 5 dakika

Galiba küfür yemeyi çok seviyoruz.
tedbunndy : Serverlar küfür edenlere 5 dakika ceza verirse,siz sağlam player beklemeyin.Bunu beklemek aptallık olur.

Bug Abuse : 96 saat
Küfür : 5 dakika

Galiba küfür yemeyi çok seviyoruz.

dediğin doğru birde bazı serverlarda diyorlar işte bizim serverımızda en büyük suç küfürdür cezası en en fazla 2 saat :) trajikomik bir durum gerçi küfürden küfürede değişir ama genede cezası bandır çok çok ağırsa (anaya,bacıya,servera) ip ban..
bi de roleplayi ne olarak gördügüne ne kadar bildigine bağlı.. UO dünyasında roleplay bilindik masaüstü roleplayerlar üzerinden geldi ve buradan öğrenenlerin çogu lordum leydim tarzı korsanların bile dük gibi konuştugunu sanıyorlar.. Eğer roleplayi bundan ibaret sanıyorsanız hiç girişmeyiniz.. Masaüstü deneyiminiz varsa hatta dm'lik-gm'lik yaptıysanız kıstasları vb biliyorsanız, uo'yu da incigine kadar biliyorsanız yapın.. Ee zaten bunları bildikten sonra da burada başlık açmaya gerek yok sanırım..
Ah ah...

Bilgili sıfatını karakterinde barındığı kanısına varan gençler nasılda ders çıkarmak isteyen ve öneri bekleyen dostlarımıza nasılda amatörce kapak atmaya çalışırlar...

Ah ah..



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.