Marlock : Hala utanmadan bu adamı eleştiriyormusunuz(Sadece eleştirenlere) yazık sizlere.

Mert aramız iyi ancak bazı tavırların cidden yanlış çok düşüncesizce yargılıyorsun. Eleştiri her insanın ihtiyaç duyduğu en önemli faktördür. Bir insan eleştiri ala ala kendini düzeltebilir. Toplumun kararları kuralları belirler aynı zamanda toplulum kararları insanları olgunlaştıran en önemli faktörlerden biridir. Özgür bir ülkede yaşıyoruz, bunun avantajını biliyormuyuz peki? Özgür bir ülkenin özgür toplumu olarak insanları eleştirme hakkımız var ve bu insan kim olursa olsun eleştirilebilir.

Deniz konusuna gelince. Yaşıtlarına göre kendini bilgi konusunda geliştirme arzusunda olan ancak yaptıklarını sadece bir ünvan için bir saygınlık için yapan biri gibi. Bir çok insan ön plana bu platformda yardımları yanı sıra sohbet konularıylada çıktı ancak yaptıkları yardımları hiç bir zaman insanların gözüne sokmadı çünkü ne varki herkes birilerinden birşey öğrendi.
@Marlock

Eleştiri insanların doğru yolu bulmasını sağlar. Eğer biz bu kişinin hatalarını ve yaptığı çirkin olayları söylemezsek, kendisinin yaptığı şeyleri hoş algılar. Ben açık ve net söylüyorum ben bu kişiye kılım ve tabım. Çok artist ve hareketsizce davranıyor. Bilmediği bazı şeyleri bile, biliyormuş gibi öğretmeye çalışıyor. Zaten kendisine ait mesajları okursanız anlarsınız. Biz bu kişiyi eleştirceğimize, '' sen bize çok yardım ettin çok emeğin geçti, çok sağol sen olmasan bir yerlere varamazdık '' gibi cümleler mi kurmamız mı gerekiyor? Bunun yanı sıra bu kişi şuanda zaten u-s'yi veya uo'yu bırakacağını sanmıyorum. Arasıra takip edicek, sonunda elbet hatalarını görüp ona göre davranacak.Yaşar'ında bir parça sözü var. '' Kuşlar her baharda gelirler ama son baharda göçerler '' buda herhalde onun gibi birşey. Burada biz onun sadece hatalarını algılamasını istiyoruz. Hani bazı tavırları artık bir kenara atsın. Ergenliğe giriyor ve bu daha zor olacak bir bakıma... Umarım kendisine çeki ve düzen verir.
Xantier seninle birkere çalıştım Erador'da ozamanlarda iyiydi. Ondan sonra bir münasebetimiz veya bir dialoğumuz olma fırsatı olmamıştı.

Ben seni ozamanlardaki gibi hatırlıyorum ve öyle hatırlamaya devam edeceğim. Kendine iyi bak ;)
Herkez kindar olmuş inanın afedersiniz ama b.ku çıktı artık bu işin ne yaptığımız ortaya ne koyduğumuz belli aldığımız teşekkür yorumlar belli.

@Tymaron

Eleştri'den söz etmişsin fakat şu insanı rahatsız eder insanlar birbirine bakıyor bak bu kötü eleştirmiş hadi bende söveyim bu kafada ve u-s'e adam yerine koyduğunuz çoğu insan bu salak düşünce ile bulunuyor belki sırf kavga çıkartmak için duranlar vardır bu platformda neyse söyleyecek birşey yok artık.

Benim ve Deniz için Ultima-Strike maceras'ı bitmiştir'ki bu ortak alınmış bir karardır.

Mondain açıldığında denizin söylediği gibi hemen çocuk o kapatır falan gibi cümleler kuruldu hiç kaale bile alınmadı çekemeyen saçma salak insan dolu bi yerdeyiz malesef bana bugüne kadar destek olan yanımda bulunan herkeze teşekkürler ama herşeyin bir bedeli var buraya kadar :).
mondain kapandımı peki ?
çok duygusalsınız.oyun diye oynayın yaa yaşıt sayılırız fakat nedense sizdeki olgunluk yok.servermi açıcan belirlersin projeni uygulamaya geçersin kim ne demiş ***.

/editlendi.

Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2009-09-15 00:42, 14 yıl önce)
@Astrafast

Sansür yap istersen?

--
@Marlock

Herkez doğal konuştu, yaş ile bir alakası pek yok ama deniz 13 yaşında ve herhangi bir geliri veya onun mondaine maddi destek çıkabilecek bir kaynağı yanılmıyorsam yok? Bak gördüğün gibi orada kasanların tüm emekleri gitti. Orada, bizde oynasaydık bizimde emeğimiz gidecekti. Elbet her sunucu gelir kapanır gider fakat burada emek önemli... Hani neyse... Eğer yeteri kadar maddi açıdan kaynağı yoksa kişinin, sunucu açmaya kalkmasın. Gerçekten bu bir çöküş.
@Astrafast
Senin terbiyen ortada sana birşey yazmamak lazım :).
@Some_one

Sunucuya zaten restart atıldı oyuncular genede vardı hiç birinede birşey olmadı ayrıca desteğimiz vardı ve hiç çekilmeyecek bir destek mondain kapanmadı ayrıca siteyi bir takip etsen ne olduğunu görürdün birşey bilmeden kafanıza göre yorum yapmayınız.
Tamam artık sonu olmalı bununda.Bende yaklaşık 1 ay önce topic açmıştım bıraktım diye ve bıraktımda ama hala aranızda takılıyorum :) vallahi 1 gün girme<sem çıldırıyorum nasıl bir bağımlılık yaptı bu site :)
@ Marlock

Ben konuyu hiç bir zaman yaşa çekmedim dediğim gibi özgür bir ülke her zaman Deniz'i destekledim yaptıkları ile hatta bunu bir kaç arkadaşıma söyledim her bahsi geçen konuyu hatırlıyorlarsa beni zaten desteklerler. Yaşıtlarına göre kendini çok iyi geliştirdiğini sürekli dile getirdim ancak yaptıklarını milletin gözüne sokması ya da bu kadar sert bir cümle yerine teşekkür bekleyenlerden değilde teşekkür etmeleri için insanların göz önüne çıkma isteği benimde dikkatimi çekti ikinizinde hayatında başarılar zaten seninle aramdaki dialog bitmez görüşmeye devam ederiz ancak bu konu için bu kadar yeterli sanırım.
Sinirle yazdığım yazım hakkında son bir güncelleme yaptıktan sonra konunun sadece okunulabilir halde olmasını istiyorum yetkililerden. İyi günler.
Düzenleme 3 ;
Ayar verme mevzusu ; Garip tiplerin gereksiz ve boş yaptığı işleri gerçekleri anlatarak eleştirdiğim için çekilemiyorum. Bu konuyu da unutmamalıyız.

Not ; Mevcut sunucumu kapatmayıp yakın bir arkadaşıma bırakacağım. Scripting olayını sadece sphereserver community pack için kullanacağım , hainlere yardım etmekten daha hayırlı bir iş olması sebebiyle. Sizi yeni sahiplerinizle baş başa bırakayım.. İyi günler.

1.si garip tipler ?? Hala daha ukalalıkların devam ediyor. Bunun yanı sıra seni kıskanan veya çekemeyen yok. Tam tersine sen diğer sunucuları ve sahiplerini çekemiyorsun. Kendine yediremiyorsun ve sanıyorsun ki benim sunucum hepsinden güzel. Burada sadece öyle düşünen sensin ve çok yanılıyorsun. Ayrıca ben 3 yıllık Role Play oyuncusuyum neyin ne olduğunu iyi bilirim ve benden büyük abilerim olsun, küçüklerim olsun bana bunları onlar öğretti. Bunun bir yanı sıra bir başlığa giriyorsun ve bakıyorsun 999 tane iyi yorum varken, tek senin eleştirin çıkıyor. Yani bir bakıma senin çekememezliğin. Kişiler sana plevel bile veriyor, bazı şeyleri tek sana kanıtlamak için, sen ise hala daha bot bot bot... Ne diyelim burada garipte sensin, hainde sensin. Burada bir daha ukala tavırlarınla bizlere cevap verme! ya da tek bana verme. Diğer cümlene de gelirsek, bizim sahiplerimiz yok. Sahibi olan kişi sanırım burada tek sensin! Burada artık sen benim gözüme şöyle görünüyorsun '' ikiyüzlü, karaktersiz, haysiyetsiz, onursuz '' . Haberin olsun.
2. düzenlemene katılıyorum.
//lucretius
: )

Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2009-09-17 17:31, 14 yıl önce)



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.